Hakemler tam kadro

Türkiye karate federasyonu tarafından yapılacak olan uluslararası İstanbul open karate turnuvası 15 Eylül Cuma günü, Dünya karate federasyonu tarafından organizasyonu yapılacak olan uluslararası Karate 1 turnuvası 16-17 Eylül Cumartesi, Pazar günleri İstanbul bağcılar spor kompleksinde yapılacak.
Editör Editör
İstanbul open karate turnuvasına, Karate federasyonu MHK tarafından Uğur Kobaş, Sevgi Çakmak, Tayfun Kobaş, Hikmet Şaha, Doğan Erdoğan, Hayrullah Mete, Elmas Kaymaz, Memduh Sakarya, Şahin Damar.

Dünya karate federasyonu tarafından organizasyonu yapılacak Karate 1 turnuvasında Karate federasyonu MHK tarafından saha içi hakemlik görevi için Uğur Kobaş müsabakaların organizasyonunda Hayrullah Mete, Tayfun Kobaş, Sevgi Çakmak, Memduh Sakarya, Hikmet Şaha, Doğan Erdoğan, Şahin Damar görevlendirildi.

Karate federasyonu MHK üyesi Uğur Kobaş: “Her iki turnuvada dünya karatesi için önemli turnuvalar ilimiz 2011 yılı vizeli tüm hakemleri bu iki turnuvada görevliler bu ilimiz ve hakemlerimiz için çok güzel bir başarı."dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs