Bayramlaşma Kültür Merkezi’nde yapıldı

Bayramlaşma Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Salonu’nda yapıldı.
Editör Editör

Program; AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Geyve İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Telci, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Üstğm. Lütfü Varol, İlçe Emniyet Müdürü Ali Sarıkaya, İlçe Emniyet Müdür Yard. Yalçın Şipal, AKP İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Alifuatpaşa Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık, Siyasi Parti temsilcileri, İl genel meclis üyesi Neşet Çakır, Daire amirleri ile vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Kaymakam Akbıyık: “Sakarya Valiliğinin talimatı üzerine tüm resmi bayramlaşmalar; Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi bünyesinde yapılacak, Jandarma ve Emniyet müdürlüğü bünyelerinde yapılmayacaktır. Bayramlaşmaya katılan herkese teşekkür eder, Hepinizin bayramını en iyi dileklerimle kutlarım.”dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli; Herkesin bayramını kutladı.

Dişli sözlerine şöyle devam etti: "Ülkemizde sevinç veren gelişmeler oluyor. Türkiyenin en büyük pazarı Orta Doğudur. ABD de yapılacak seçimlerde Obamanın 2. Kez seçilemeyeceğini tahmin ediyorum. Profesyonel askerlik konuşulmağa başlandı. Polis özel kuvvetler uygulaması başladı.

Dağa çıkanların önünün kesilmesi amaçlanıyor. Dağdaki terör yuvaları dağıtıldı.

Bölge ülkeleri ile ortak çalışmalar yapılacak. Dışarıda yalnız başımıza kalıyoruz.

Terör ve teröristi susturunca bizi insan hakları mahkemesine şikayet ediyorlar.

2003 ten bu yana Dünya allak bullak oluyor, Türkiye ayaklarının üstünde duruyor. 

Amerikabile ekonomik krizden etkilendi. Afrika ülkelerinde yaşayan insanlar dahi hükümetlerine baskı yaparak Türkiye’yi model gösteriyor.

Felaket zamanında; Irak, İran, Endonezya ve diğer ülkelere yardımlar Türkiye üzerinden gitmiştir. Ülkemiz bizlerin elele vererek çalışmasıyla daha da ileri gidecektir.

Yunanistan dibe vurdu. Hükümeti değiştirecekler. Malezya’daki susuzluk sorununa Türkiye’den giden yardımlarla çare bulundu. Irak, Suriye ve Libya’nın durumları herkesin malumudur.

Anayasa gurubu 5. defa toplandı. Anayasayı yeniden yaparak sorunu temelden çözeceğiz. Bütçe ile ilgili yoğun çalışma dönemi başladı. Ana meselemiz terör meselesidir. Güçlü bir şekilde yapılanmaya doğru gidiyoruz. Bayram gibi bayram tadında bir yaşam diler, nice bayramlar temenni eylerim.”dedi.

Bayramlaşmak için gelenlere meyve suyu ve kurabiye ile çay ikramı yapıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs