Ak Parti’de bayramlaşma

AK Parti Geyve İlçe binasında partililer ve vatandaşlarla bayramlaşma yapıldı.
Editör Editör

AK Parti ilçe binasındaki bayramlaşmaya AK Parti Sakarya milletvekili Şaban Dişli, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, AK Parti ilçe başkanı Muhittin Irmak, İl genel meclis üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır, Alifuatpaşa beldesi belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, AK Parti Alifuatpaşa belde başkanı, AK Parti teşkilat üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Muhittin Irmak: “Sizlerin ve Geyveli hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramınızı kutlar. Nice bayramlar dilerim.”dedi.

Geyve belediye başkanı Murat Kaya: “Başka ilçelere mücavir alan genişletmesi yapılamazken, bizler 4.000 dönüm daha mücavir alanımıza ekledik. TOKİ tarafından yapılacak olan konut işlemini biz üstlendik. Belediye ekipmanları ile tamamen kendimiz yapacağız.

Çevre bağlantı yolunun Sakarya Nehri üzerinde yapılan köprü tamamlandı.Trenyolu köprüsüde tamamlanmak üzere. Trenyolu köprüsü 352 metre uzunluğunda 18 metre yüksekliğinde olacak.

Mezarlık yeri ve Hayvanpazarı yeri alındı. İnciksuyu Mahallesi'nde Yılmaz Can'dan alınan araziye 72 adet konut inşa edilecek. Yaptığımız çalışmalar tamamen şeffaf olup internet ortamında yayınlanmaktadır.

Her yaptığımız ne kadar iyi olursa olsun istemezük kabilinden devamlı reddediliyor. İlçemiz iyi bir yere gelecektir. Yıllardır bir türlü halledilemeyen Karaçay ıslah çalışmasını başlattık.

Geyve AK Parti döneminde birçok hizmet gördü. Daha önceki dönemlerde ilçemizden milletvekili çıkmadığı için ilçemiz hizmet görmüyordu. % 52 ile seçilmek güzel bir olay. Belediyeyi devir aldığımızda bilinenin aksine durum çok vahimdi.

Bizler teşkilatımız ile elele vererek çalışmağa başladık vede başarılı olduk. Çeltikler mahallesine 4 adet daha ev yapıyoruz. Yapmağa devam edeceğiz. 2 yılda 6 adet okul yaptık.

Geyve’yi devir aldığımız yerden daha ileri götürmek için elimizden gelen çalışmaları yapmağa devam edeceğiz.”dedi.

AK Parti Sakarya milletvekili Şaban Dişli: “Bayramlar; kırgınlık ve dargınlıkların giderilmesi ve barışın olması gereğini getirir. Başbakanımız öyle bir parti kuracağız ki dünyaya marka olacak demişti. Öyle de oldu.
Ülkemizde sevinç veren gelişmeler oluyor.

Türkiyenin en büyük pazarı Orta Doğudur. ABD de yapılacak seçimlerde Obamanın 2. Kez seçilemeyeceğini tahmin ediyorum. Profesyonel askerlik konuşulmağa başlandı. Polis özel kuvvetler uygulaması başladı.

Dağa çıkanların önünün kesilmesi amaçlanıyor. Dağdaki terör yuvaları dağıtıldı.

Bölge ülkeleri ile ortak çalışmalar yapılacak. Dışarıda yalnız başımıza kalıyoruz.

Terör ve teröristi susturunca bizi insan hakları mahkemesine şikayet ediyorlar.

2003 ten bu yana Dünya allak bullak oluyor, Türkiye ayaklarının üstünde duruyor.

Amerikabile ekonomik krizden etkilendi. Afrika ülkelerinde yaşayan insanlar dahi hükümetlerine baskı yaparak Türkiye’yi model gösteriyor.

Ülkemiz bizlerin elele vererek çalışmasıyla daha da ileri gidecektir.

Yunanistan dibe vurdu. Hükümeti değiştirecekler.Anayasa gurubu 5. defa toplandı. Anayasayı yeniden yaparak sorunu temelden çözeceğiz. Bütçe ile ilgili yoğun çalışma dönemi başladı. Ana meselemiz terör meselesidir.

Güçlü bir şekilde yapılanmaya doğru gidiyoruz. Bayram gibi bayram tadında bir yaşam diler, nice bayramlar temenni eylerim.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs