Kadına şiddete hayır

Sakarya büyükşehir’de yapılan; “Kadına Şidedete Hayır” adlı panelde kadına şiddet kınandı.
Editör Editör
Kadına şiddete hayır konulu panele; AK Kadın Kolları başkanı Hatice Aydemir, Geyve belediye meclis üyesi Fatma Ayhan Yalçın, Sakarya ve ilçe yerleşim yerlerinden gelen kadınlar katıldı.

Panelde konuşmacı olarak; AK kadın kolları İl başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, Ak Parti Sakarya milletvekili Ayşenur İslam, Türk kadınlar birliği başkanı Tevhide Yağan, Prof. Nurgül Keser, Psikolog Nuray Büyük katıldı.

Panele katılan Geyve belediye meclis üyesi Fatma Ayhan Yalçın: “Kadınlar çok hassas varlıklardır. “Gelinlikle girdiğin evden ancak kefeninle çıkarsın.” Zihniyetiyle yetiştirilen kadınlarımız; seviyor, inanıyor, güveniyor ve evleniyor. İnandığı, güvendiği, sığındığı erkekten çeşitli zulümler görüp hüsrana uğraması ne kadar acı bir şeydir. Zaten o zaman kadının bütün dünyası yıkılıyor.

Bu zulme dayanamayıp boşanmak istediği zamanda en doğal hakkı olan yaşam hakkı elinden alınıyor. Buna bir dur denilmeli kadınlara sahip çıkılmalıdır.

Kadının düşmanı yine kadın olmamalıdır. Birlik beraberlik ve danışma içinde el birlik kadın sorunları çözülmelidir. Bu konuda bakanımız Fatma Şahin Hanımefendiye çok güveniyoruz ve inanıyoruz.

Kadının sevdiği erkek hüsranı ve eceli olmamalıdır.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs