Geyvelilerden Afyon ziyareti

Geyveliler Afyon Salutaris Termal Tatil Köyünü ziyaret etti.
Editör Editör

Gezi programını Salutaris Termal Tatil köyü Türkiye Bölge Sorumlusu Yasemin Tosbeş yaptı.

Maket üzerinde inceleme
Tesisin başlangıcında bütün alanı kaplayan 170 dönüm arsa üzerinde yapılan ve yapılacak olan projelerin maket üzerinde incelendi.

% 40 ı tamamlandı
Afyonkarahisar Ömerli de yapımına başlanan ve yüzde 40’ı tamamlanan tesisin 2013 Aralık Ayında hizmete girmesi öngörülüyor.

Sağlıklı yaşam kenti
Türkiye’nin en zengin termal su yataklarını barındıran ve geçmişte birçok uygarlığın suyunda ve havasında şifa aradığı bir bölgede kurulan tesis, klasik termal tesis anlayışının dışında adeta küçük bir sağlıklı yaşam kenti olarak planmış. 

En zengin mineralli su
Salutaris Termal Tatil Köyü Proje Koordinatörü; tesisin dört ana komplex yapı ve onlarca destek üniteden oluştuğunu, tesisin 5 yıldızlı otel yapısı, olimpik ve yüzme havuzu, termal havuzlar, aqua park, kür merkezi ve yapılaşması istenildiği takdirde, gruplara özel blok içi hizmeti verebilecek şekilde dikkate alınarak tasarlandığını Salutaris Termal tesisin kendi toprağında yer alan 3 adet termal kuyu ve maden suyunun 35’e yakın mineral zenginliğine sahip olduğunu söylüyor.

Bölge sorumlularının eşliğinde tüm yapılan tesisler gezilip tanıtım organizasyonu gerçekleştirildi.

Tanıtım ve RCI sistemi
Tanıtımda tesislerin konumu ödeme şartları kullanım koşulları alternetif teklifleri ve yatırımın getirisi katılımcılar ile paylaşıldı.
Tesislerde ödeme planıyla yatırım yapmak isteyenlere günlük haftalık olduğu gibi 2-3-4 haftalık birden alınabilme imkânı mevcut. Bu termal tesisler gerçektende dededen toruna ve torundan toruna ömür boyu sürecek bir devre tatil sitesi olma özelliğine sahip.

Tesisin bitiş tarihi 2013 olarak belirlendi. Bugün sözleşmesini yapıp bir ve birden fazla daire alanlar termal otel tamamlanasıya kadar Türkiye genelinde bulunan tüm anlaşmalı(RCI) sistemle 5 yıldızlı otellerde kalabilme imkânına sahip oldukları belirtildi.

Termal otelin tanıtımına katılanlara Termal Tesisin doktoru tarafından termal otelin insanoğluna sağladığı sağlık getirisi mükemmel olarak anlatıldı.

Dünya ikincisi, Türkiye birincisi
Termal Tesis Avrupa normlarına göre Türkiye birincisi Avrupa İkincisi olmuştur. Otelin maketi üzerinde dairelerin dolaşıldığında mükemmel bir tesis olduğu görüldü. Özellikle Osmanlı Sarayı banyosu ve Termal Otelin olmazsa olmazı sauna kısmı büyük beğeni topladı.

Salutaris(Su'dan gelen sağlık
Termal Tatil Köyünde komplexler dışında diğer anex ünitelerde misafirlerinin konakladığı süre içerisinde birçok kişisel ve sosyal imkândan faydalanmasını sağlayacaklarını söyleyen Firma Yetkilisi, özel banyo, kür uygulamaları, eğitimli güzellik seansları, eğitimli beslenme seansları, sosyal yaşama, eğitimli aile içi iletişimleri ile birlikte moda takipleri ve aktiviteleri gerçekleştirilecek. Baylar için eğlence oyun salonları, dağ sporları ve macerada tatmin olacakları, at turları, eğitimli kişisel bakım, moda, giyim kuşam üzerine seminerler ve ayrıca içeriğinde tüm keyifli aktiviteleri bulmaları mümkün olacak.

Çocuklarımız yine gündüz ve akşam bakım kreşleri, açık ve kapalı eğlence oyunları, mini disneyland, evcil hayvan parkı, temel eğitim girişimlerinin uygulanacağı alanlar olacak. Olgun yaş grubu için ise, yürüyüş alanları, açık hava dinlenmeleri, kişisel bakım ihtiyaçları ile ilgili uygulamalar söz konusu olacak.”

Anfi tiyatro yapısı
Ayrıca ailenin tüm fertlerinin katılabileceği açık gösteri alanındaki Anfi tiyatro yapısı ve kapalı gösteri alanlarındaki organizasyonlarda Show ve gösteri dünyasının örneklerinin, fasıllarla bireyler arası iletişimin esas alınacağı uygulamalarını da misafirlerinin hizmetine sunacaklarını ifade ediyor.

Promosyon Umre seyahati
Ayrıca üyelere kura ile haç ve umre seyahatleri de bu hizmetin içinde olduğu hizmette sınırın olmadığı ifade edildi.

İkram
Salutaris(Sudan gelen sağlık) Tatil köyüne gelen ziyaretçilere kahvaltı, yemek ve çay ikramında bulunuldu.

NOT: Fotoğrafların devamını SAKARYA BÖLGE HABER'de izlemek için lütfen aşağıdaski linki tıklayınız.

http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=9028&HABER=Geyveliler_Afyon_Salutaris_Termal_Tatil

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs