Karikatürist Suroğlu Geyve'de

Geyve İlçesi Geyve İlköğretim Okulu Yönetiminin davetlisi olarak gelen karikatürist Osman Suroğlu, öğrenciler ile buluştu.
Editör Editör


Osman Suroğlu Kimdir?

Suroğlu; Ulusal ve uluslararası bir çok ödül alan karikatüristlerimizden biridir. 30 yılı aşan sanat hayatında ilk ödülünü 1987 yılında; "Kadın ve Aile"dergisinin karikatür yarışması ile birincilik almıştır. 1993 yılında Belçika'da Uluslararası karikatür yarışmasında yine birincilik ödülü almıştır.

Ulusal ve uluslar arası bir çok yarışma albümünde karikatürleri yer aldı.

Karikatürist Osman Suroğlu Geyve İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Suroğlu'nu; Geyve İlköğretim Müdürü Hacı İsmail Selçuk ve Türkçe öğretmeni İbrahim Açılan karşıladı.

Suroğlu; okul müdürü Selçuk ve öğretmen Açılan ile beraber öğrencilerin çizmiş olduğu karikatürlerin asılmış olduğu panoları inceledi. Karikatür çizen öğrencileri bizzat görerek onlara okul koridorundaki karikatür sergisini inceledi. Öğrencilere Karikatürleri hakkında yorumlar yaptı. Okulun gösterilerinin yapıldığı salonda okul müdürü H. İsmail Selçuk Suroğlu'na çiçek verip hoş geldiniz dedi.

GİÖO Türkçe öğretmeni İbrahim Açılan; öğrencilere karikatürist Suroğlu hakkında tanıtıcı bilgiler verdi. Suroğlu öğrencilere eserlerinden oluşan bir gösteri sunup karikatür sevgisi hakkında öğrenciler ile söyleşide bulundu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs