METEM Tübitak Fuarı Açıldı

Geyve Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Tübitak Fuarı açıldı.

Editör Editör

METEM BİLİM FUARI açılış törenine; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve Belediye başkan yardımcısı Mehmet Doğru, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Aktı, İlçe MEM Mehmet Salih Canbal, ME Şube müdürleri, okul yöneticileri, daire amirleri ile öğrenciler katıldı.

Programı Edebiyat Öğretmeni Adem Yılmaz sundu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın birlikte söylenmesinden sonra, Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdür Yardımcısı Hakan Özkul yaptı.

METEM Okul Müdürü yardımcısı Hakan Özkul; protokolü sayarak ve basın mensuplarına bu yıl 3. sünü düzenlediğimiz fuarımıza ‘Hoş Geldiniz’ dedikten sonra:
“1989 yılında Endüstri Meslek Lisesi olarak açılan okulumuzun mazisi birçok başarılar ile doludur. Bunlardan birkaç örnek verecek olur isek proje tabanlı beceri yarışmasında il 1. liği, İstanbul Bölge 1.liği, Türkiye 7. Liği, beceri yarışmalarında Türkiye 3.lüğü, bu sene 10.su düzenlenen Toyota proje yarışmalarında her iki dalın 1.liği ve teknoloji dalının 1. 2. 3.lüğü okulumuzdan çıkmıştır. Bu projeyi evimizin dünyaya açılan penceresi olarak görmekteyiz. Bu sene 10 öğretmen ile 100 öğrenci ekim ayından bu yana proje çalışmaları yapmaktadır. Bundan sonraki yaşantımızda bu şekilde şekillenecektir. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. Geyve kaymakamlığı ile Geyve MEM’in okulumuza vermiş olduğu destekler için teşekkür ederiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs