Milli Eğitim Müdürü SML’de

Geyve Milli Eğitim müdürü Beşir Nalbant, Sağlık Meslek Lisesi’ni gezdi.
Editör Editör

Geyve MEM Beşir Nalbant ile şube müdürü Mehmet Doğan; öğretmen ve öğrencilerle tanışmak için SML’ye gitti. Öğrencilerle bir müddet sohbet eden MEM Beşir Nalbant, öğretmenlerle tek tek tanıştı. KDS-2. sınavının değerlendirme toplantısına katıldı.

ARGE sorumlusu Ali Rıza Çağlar, SML öğrencilerinin 2. KDS(Kazanım Değerlendirme Sınavı) sonuçlarını gösteren istatistik verilerini açıkladı.

Milli Eğitim müdürü Beşir Nalbant:”Okulunuzun ve öğrencilerinizin temizliği, tertip düzeni çok güzel. KDS sınavında başarı seviyeniz de iyi. Bundan dolayı okul müdürü İsmail Bey’in şahsında tüm öğretmen arkadaşlarımı tebrik ederim.

 Öğretmen, daima kendini yenilemeli, teknolojiye ayak uydurmalıdır. Benim bilgim, bana yeter diyen kişi, öğretmen olamaz. Böyle düşünenlerin yaşı, görev süresi ne olursa olsun, bir an evvel emekli olmalıdır. Bu memlekete, sizin gibi görevine düşkün öğretmenler lazımdır.

Hemşirelik çok kutsal bir meslektir. Çünkü Hemşireler; ana gibi şefkatli, asker kadar cesaretli insanlardır.

Düz liselerle meslek liseleri arasındaki kat sayı fark kalktığı için, bu öğrenciler hedefini yüksek tutup birer doktor olsunlar. Öğrencilerinizin başarısının devamını dilerim.” dedi.

SML müdürü İsmail Yel:” Sayın müdürüm, bizleri ziyarete geldiğiniz için teşekkür ederim.” dedi.

Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, kendileri pişirdiği pasta ve börekleri MEM ile birlikte yediler.

Mehmet AYDOĞAN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs