Âdem Tomay İçin Kur'an-ı Kerim Okundu

MHP Alifuatpaşa Ülkü Ocakları Ülkücü Şehit Âdem Tomay için Kur'an-ı Kerim okuttu.
Editör Editör

Programa Alifuatpaşa Ülkü ocağı başkanı Yavuz Akkaya, Sebati Koçsar, MHP li üye ve Alifuatpaşa MHP Ülkü ocakları yönetim kurulu, Ülkü Ocakları Sakarya Şb. başkanı Selçuk Ural, Ülkücü Yazar Zihni Acba ve bağlarbaşı Köyü kalkındırma ve Güzelleştirme Dernek Başkanı Cemalettin Dinçer iştirak etti.

Ülkü Ocakları Alifuatpaşa Belde başkanı Yavuz Akkaya; gelen davetlilere kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

Eczacı Sebati Koçsar; Adem Tomay hakkında şu açıklayıcı bilgileri verdi: “Adapazarı'nın Geyve ilçesine bağlı Akkaya köyünden olan Tomay İstanbul'da Maltepe sigara fabrikasında çalışıyordu. 26 yaşında olan Âdem Tomay; Evli idi ve şahadeti sırasında altı aylık bir kız çocuğu vardı.
Yanında arkadaşları Mehmet Görür ve İsmail Başaran olduğu halde Cuma günü öğleden sonra Haydarpaşa-Gebze banliyö treniyle memleketine giderken Pendik yakınlarında trende bulunan bir grup komünist militan silahlarını çekerek yolcuları yere yatırdıktan sonra Âdem Tomay ve arkadaşlarını kurşuna dizmek suretiyle 8 Şubat 1980 günü şehit etmişti. Mekânı Cennet olsun."

Emekli İmam-Hatip Şeref Aş ve Emekli öğretmen Muhsin Aksan tarafından Kur'an-ı Kerim tilavet edildi.

Gelen davetlilere; meyve suyu ve kek ikramında bulunuldu.

GeyveHaberMustafa Hamdullah ERGİN

Sebati Koçsar ile Yavuz Akkaya

Yavuz Akkaya

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs