Trabzonlular, Tuna Tan'da Buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Trabzonlular Derneği üyeleri ile gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantıda bir araya geldi.
Editör Editör

480 Trabzonlu Katıldı

Tuna Tan Tesisleri’ndeki buluşmaya Başkan Toçoğlu, AK Parti Milletvekilli Adayları Ali İhsan Yavuz ile Şaban Dişli, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, MÜSİAD Başkanı Ahmet Genç ve 480 Trabzonlu vatandaş katıldı.

Trabzonlular Dern. Yön. Kur. Üyesi Dr. Öz:
Programın açılış konuşmasını yapan Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Zeynep Öz: “Bu güzel programı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Sakarya’da Dünya’nın dört bir yanından gelen hemşerilerimizle bir arada yaşıyoruz. Bize Sakarya’da nerelisin diye sorulduğunda Trabzon’u söylüyoruz. Fakat başka şehirlerde sorulduğunda Sakarya diyoruz. Biz de bu bilinçle dernek faaliyetlerimize devam ediyoruz. Kültür farklılıklarımızın bizi ayırmadığını sadece bizi zenginleştirdiğini düşünüyoruz.” şrklinde konuştu.

Başkan Fevzi Kılıç;

Öz’ün ardından konuşan İl Başkanı Fevzi Kılıç: “Sakarya her kültürden insanları kardeşçe barındıran ender şehirlerden biridir. Bizim şehrimiz gurbetten gelenlere vefalı davranan bir şehirdir. Balkanlardan, Kafkaslardan ve dünyanın birçok yerinden gelen hemşerilerimizle şehrimizde dostça yaşıyoruz. Bizim içimizde bir kardeşlik ruhu bulunuyor. 7 Haziran seçimlerinden sonrada gördük ki ülkemizde huzuru bozmaya çalışanlar var. İnşaallah 1 Kasım seçimlerinde bu kardeşlik coğrafyamızda huzuru bozacak olanlara milletimiz izin vermeyecek. Ülkemizin huzura kavuşması için hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz.” dedi.

B.Şehir Beld. Başk. Toçoğlu:
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın bir kardeşlik coğrafyası olduğunu belirterek: "7 Haziran’dan itibaren önemli bir süreç yaşıyoruz. Bu sürecin ülkemiz için olumlu olmadığını hep beraber görüyoruz. Hem merkezi yönetim hem yerel yönetimler olarak ülkemizde ve şehrimizde güzel hizmetleri vatandaşlarımıza sunduk. Ancak yapmış olduğumuz hizmetlerin devam edebilmesi için Ankara’da güçlü bir iktidarın olması gerekiyor. Eğer Ankara’da güçlü bir iktidar olmazsa yerel yönetimlerde hizmetleri sürdürmek mümkün olmaz. Şehrimizde yapmış olduğumuz yatırımlardan dolayı hemşerilerimiz bizi iyi tanıyor. 13 yıllık iktidar dönemimizde girdiğimiz her seçimde hemşerilerimizin desteklerini gördük. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde de hemşerilerimizin destekleri devam edecektir. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak halkımız için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Sakarya’ya farklı coğrafyalardan gelen hemşerilerimize her zaman ifade ediyoruz; hepimiz biriz, biz bir aileyiz” şeklinde konuştu.

A. İhsan Yavuz:
Milletvekili Ali İhsan Yavuz: “7 Haziran seçimlerinde sonra terör örgütü ülkemizin iktidar boşluğundan yararlanmaya başladı. Karakollarımızı, insansız hava aracımızı, tankımızı, tüfeğimizi ürettik. Çözüm süreci ile köşeye sıkışmış bir vaziyette olan terör örgütü var. Nükleer Santral yapımında da adımlar atılıyor. Bundan rahatsız olanlar projeleri engellemeye çalışıyorlar. Bu ülke kararını vermiştir. 2021’den sonra daha farklı bir ivmeyle yol alışını sürdürecektir.” diye konuştu.

Şaban Dişli:
Programın kapanış konuşmasını Milletvekili Adayı Şaban Dişli yaptı. Dişli, “Millet olarak 1 Kasım’da büyük resme bakmamız lazım. Bir taraftan ülkemizdeki terör ve terörün destekçileri diğer taraftan ise yurt dışındaki terör örgütleri Türkiye’nin üzerine ince oyunlar yapmaya çalışıyor. Terör örgütünün hedefi 7 Haziran’da Türkiye’de bozulan siyasi istikrarı genelleştirmektir. Ülkemizin istikrarın devamı için 1 Kasım’da siyasi istikrarı yakalamak zorundayız. Siyasi istikrar ekonomik istikrarın birinci basamağıdır. Siyasi istikrar olmazsa ekonomik istikrar olmaz. Ekonomik istikrar olmazsa ülkemiz krizli yıllarına geri döner.” ifadelerini kullandı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs