AK Parti Geyve İlçe Teşkilatına Toplu Katılım

MHP Geyve ilçe başkanlığından istifa ederek ayrılan Tahsin Kolat ve 50 arkadaşı toplu olarak AK Parti Geyve ilçe teşkilatına katıldı. Kendilerine milletvekili adayı Şaban Dişli rozet taktı.
Editör Editör

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya: "Sen ben yok, Türkiye var... Mesele, memleket meselesi ! AK Parti Geyve ilçe teşkilatımıza yeni katılan tüm arkadaşlarımıza ilçem ve ülkem adına hayırlı olsun."dedi. 

Tahsin Kolat yaptığı kısa konuşmada: “AK Parti teşkilatının yaptığı çalışmaları gördüm. Beni de yaptıkları ve yapacakları çalışmalarda aralarına aldıkları için memnun oldum. Kabul ederler ise yapılacak çalışmaları paylaşacağız. Sözü fazla uzatmadan hepinize saygı ve sevgi ile selamlıyorum. İlk günkü aşkla durmak yok, yola devam diyorum.”dedi.

Milletvekili Tülin Erkal Kara mikrofona gelerek: “Yurt dışında çalışıyorduk. Şaban Dişli’nin yanında çalışmak için izin aldım. Her gittiğim yere selam söylememi istedi bende size selamlarını getirdim. Gittiğim her yerde kalabalık ve hüsnü teveccüh ile karşı karşıyayız. 7 Haziran’dan bu yana çok şey değişti ülkemizde. Bir parti kurucusu olarak öncelikle gelen misafirlerimize “Hoş Geldiniz” diyorum. Sizlere şunu söylemek istiyorum; doğru adrestesiniz. Buraya gelir iken bir arkadaşım dedi ki “Eşme Mahallesi’ne CHP Genel Başkanı geldi ama burada ki coşkunun yarısı onlarda yoktu. Ben hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Hepiniz var olun sağ olun.”şeklinde konuştu.

Milletvekili Ali İnci: “Bir gazinin ziyaretinde idik. Yapılacak olan milletvekilleri seçimi için Medya Bar’dan telefon ederek dediler ki “sayın vekilim siz listede yoksunuz. Bunlar var.” Bende dedim ki “hayırlı, uğurlu olsun” Büyüklerimiz böyle karar vermiş ise bir hikmet vardır. Siyaset uzun solukludur. Ben aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Sen ben yok, Türkiye var. Hepinize teşekkür ederim.”ifadelerini kullandı.

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Şaban Dişli: “AK Parti Geyve ilçe teşkilatımıza toplu katılım programımızı gerçekleştirdik. 

Sloganımızda ne diyoruz; "sen ben yok Türkiye var" 1 Kasım seçimlerinde meselenin memleket meselesi olduğunu yeni katılan arkadaşlarımız bir kez daha göstermiştir. tüm herkese çok teşekkür ediyorum... 1 oy ne değiştirir demeyelim. Mesele memleket meselesi. önümüzdeki günlerde katılımlar sürecek... İnşallah AK Parti tek başına iş başına gelecek... AK Parti’nin hizmetlerini anlatıp, geçmişte yapılanların, verilen vaatlerin teminatı olduğunu söyleyen Milletvekili adayı Dişli: “Belediye başkanlarımız seçimlerden önce ne yapacaklarına dair seçim beyannamelerinde sözler verdiler ve bu sözleri tutmaya çalışıyorlar. Tutmaları içinde bizde yardımcı ve destek oluyoruz. Sizler bize ne kadar güçlü destek verirseniz, bizlerde sizler için bir şey isterken daha güçlü oluruz. Geyve bugüne kadar bize hep destek oldu. Bu bölgenin farkını göstermeliyiz ki, bizden sonra da Güney’den bölgeyi temsilen bir kişi olsun desinler” diyen Dişli sözlerini şöyle sürdürdü:

Hükümet yok. Kuramadık. Geçici bir hükümet ile devam ediyoruz. Başbakanımızdan Allah razı olsun. “Aynen kaldığımız yerden projelerimiz devam ediyor.”dedi. Bunun için biz bu ülkeye hükümetsizlik yaşatmayacağız. Teorik olarak böyle. İş dünyası en az 3 yıl önünü göremez ise özel sektörden kimse bahsedemez. Bu ülke uluslar arası medya kuruluşlarından yatırım yapılabilir ülke seviyesine geldi. Bunun için çok büyük mücadeleler verdik. Hatta bunların sıfırcı hocalar, taraflı hocalar, taraflılık yapıyorsunuz diye çok eleştirildik. Ama sonunda Türkiye yatırım yapılabilir ülke seviyesine geldi. Gezi olaylarına kadar Türkiye %60 lardan iktidara geldiğimiz zaman faizi %4,5 lara kadar düşürmüştük. Ama bir gezi olayı tertiplendi. Bu tertibin bir iktidarı devirme projesi olduğunu kabul etmeyen hiç kimse yok. Bu projeyi milli iradenin arkasında durarak, başbakanın arkasında durarak atlattık. Atlatamayan ülkeler de oldu. Bunları başında Ukrayna vardı. 

Ukrayna, kabak gibi ortadan ikiye bölündü. En değerli toprağı Kırım Yarımada’sını başka bir bağımsız ülke geldi işgal etti. Rusya orayı işgal etti. Değerli topraklar üzerinde büyük bir baskısı var. Ne idüğü belirsiz bir örgüt adı İslam Devleti insanları canlı canlı kafeslerde yakıyor, video ve resmini çekip, batı dünyasında yayınlatıyor. Seyreden herkesin tüyleri diken diken oluyor. Böyle vahşet olur mu? Biz yılanı bile dinimizde yakmak günah olduğu için yakmayız. Zararlı bir hayvanın öldürülüş şekli bile bir başkadır. Allah’ın yarattığı en kıymetli varlığı canlı canlı kafese koyup yakıyor. Bir de Allahüekber diyor. Kibriti çakarken. Allaha emanet olun.”şeklinde ifade etti.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç şu ifadeleri kullandı: “Recep Tayyip Erdoğan parti kuracağı vakit eğer bir genel başkan veya parti başkanı olur ise biz onun kuracağı partiye kayıt oluruz, orada elimizden gelen mücadeleyi ederiz. Bütün dost ve arkadaşlarımızın talepleri var idi. Kurulan bu parti hiçbir zaman bizim insanımızın yüzünü kara çıkarmadı. 13 yıldır bu memlekette yapılan hizmetlere baktığımız zaman yapılan hizmetlerin neler olduğunu anlatmak için basın toplantısı yaptık. Basın mensuplarının bana yönelttiği “Nasıl bir ülke devraldınız?” sorusuna karşılık olarak bende onlara mecazen; “Vatandaşın biri Ford bir taksi almış aradan bir ay geçmiş. Bir mektup yazmış. Mister Ford; sizden aldığım arabanın kornası hariç her yerinden ses geliyor.”demiş. 

Konuşmaların sonunda AK Parti'ye katılım yapanların rozetleri takıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs