Şikâyetleri Boşa Gidiyor

Geyve’ye bağlı Akseki Köyü’nde ikamet eden Mehmet Topaloğlu’nun(52 yaptığı başvurular boşa gitti.
Editör Editör
Akseki Köyü İllet Deresi mevkiinde bir tarafta 6 diğer tarafta 2 buçuk dönüm yeri var. Toplam 8 buçuk dönüm yer.

İllet Deresi ortadan akıyor. Taşocağından su akıntısı ile gelen taş, kum, mıcır ve molozlar dereyi tamamen doldurup bahçe ve meyvelikleri doldurmuş.

Gerekli yerlere şikâyet dilekçesi verilmesine rağmen ilgilenilmemiş. Bir müddet önce makine ile dere temizlenmesine rağmen yine dolmuş vaziyette.

Topaloğlu olayı kısaca şöyle özetledi: “Akseki Köyü’nde ikamet ediyorum. İllet Deresi mevkiinde ve derenin her iki yakasında olmak üzere toplam 8 buçuk dönüm yerim var.

Derenin yukarısında bulunan taşocağından her gün akıntı ile gelen taş, kum, moloz, mıcır vesaire dere kenarında kalan bahçelerimi doldurdu.

60 kök ayva, 16 kök kiraz, 14 kök şeftali ve 1 kök armut ağacım heba oldu.

Şimdiye kadar bunların karşılığını alamadığım gibi vermiş olduğum dilekçelerle de 1 yıldır ilgilenen olmadı. Nereye bildirmemiz gerekli.

Yaptığımız şikayetleri bekleterek zaman aşınımına uğratmak istiyorlar.

Mademki Buradaki dilekçe verip şikâyette bulunduğumuz daireler bizimle ilgilenmiyor. Bizlerde derdimizi daha yukarı mercilere bildireceğiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs