Miniklerin Uçurtma Şenliği

Geyve İlçesi Emniyet Müdürlüğü Polis Teşkilatının 167. Kuruluş Etkinlikleri çerçevesinde ‘2. Uçurtma Şenliği’ düzenlendi.
Editör Editör
Geyve Emniyet Müdürü Ali Sarıkaya minik öğrencilerin hepsine tek tek uçurtma verdi.

Geyve Hasan-Melih Can Anaokulu öğrencileri Parla Tepesi arkasındaki düzlükte önce annelerinin hazırladığı yiyecekler ile piknik yaptı.

‘Coşkunlar Havai Fişek’tarafından düzenlenen gösteriyi izledi.

Geyve Hasan-Melih Can Anaokulu Müdürü Seyhan Duman ve okul öğretmenleri, İlçe Emniyet Müdürü Ali Sarıkaya ve Eşi, görevli polisler ile birlikte minik öğrencilere önce uçurtma dağıtarak uçurtmaların yapımında da yardımcı oldu.

Minik öğrenciler ile velileri rüzgâr olmadığı için uçurtmaları uçurmada büyük güçlük çekti.

Geyve Hasan-Melih Can Anaokulu Miniklerin öğrenciler uçurtma uçurtmalarında yardımcı olan büyüklerin, en az çocukları kadar keyif aldı.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Sarıkaya kısa açıklamasında: ‘Kutlama programları çerçevesinde 2.düzenlenen uçurtma şenliğimize katılan; Geyve Hasan-Melih Can Anaokulu Yönetici, Öğretmen ve öğrencilerine, özellikle desteklerini esirgemeyen velilerimize çok teşekkür ederim.’ dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs