Boğazköy Asırlık Çınarını Kaybetti

Kapha yengemizi - Kapha ciciannemizi (Saniye Yılmaz'ı) ebediyete uğurladık.
Editör Editör

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin cenaze işleri müdürlüğünden sağlanan hizmet aracı ve personeli sayesinde defin işlemleri sabah saatlerinde yapıldı.

Noksansız hizmeti için Belediyemize teşekkür ederiz.

"O"nun sağlıklı dönemine yetişipte ekmeğini yemeyen yoktur köyde.

Geleneklerine bağlı örnek bir Aphaz (Abhaza)idi. Çocukla çocuk, gençle genç, büyükle büyük olurdu. Herkes tarafından sevilip sayılırdı.

Negüzel bir şey değilmi arkasından böylesine güzel şeyler söylenmesi bir insanın. Kendine bakmadan ahkâm kesip, ileri geri konuşan, saygıdan edepten nasibini almamışların bu gibi insandan örnek almaları gerekir.

Kapha yengemize ettiğimiz dualar yerine ulaşır inşallah. Saygı, sevgi ile anılacaksın.

Nüfus kayıtlarının o tarihlerde çok düzgün olmama ihtimalini de göz önüne aldığımızda 100 yaşını devirmiş koca bir çınardın. Nur içinde yat mekânın cennet olsun. Hakkını helal et.

"O"na ve "onlar"a son görevimiz bitmedi. Asıl görev bundan sonra başlıyor, dualarımız ve iyi davranışlarımızla görev ifa edilecek. Bir gün bizlerde örnek olacağız. İyi ya da kötü. Tercih bizlerin. Yapılanlar unutulmuyor.

Tüm dostlarımızın başı sağ olsun. Herkese sabırlar dileriz.

A.N.Serdar AKYAY

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs