Geyveliler'den Gururlandıran Buluşma

Geyve'nin yetiştirdiği değerlerden; Sakaryaspor ve Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Aykut Kocaman ve Ailesi'nin de katıldığı buluşmada Geyveliler, kahvaltıda biraraya geldi.

Editör Editör

1955-1969 yılları arasında Geyve'de ilköğretim müdürlüğü yapan İlhan Baykal'ın ev sahipliğinde Bayramoğlu Resort Hotel'de gerçekleşen kahvaltı buluşmasına İstanbul'dan, İzmit'ten ve Geyve'den çok sayıda Geyveli katıldı.

Geyve'den katıldılar

İlhan Baykal'ın dönem arkadaşı emekli öğretmen Nurettin Kocaman ve oğlu Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın ailesiyle yer aldığı kahvaltıya Geyve'den ve İstanbul'dan çok sayıda dostları, öğrencileri ve sevenleri katıldı. Geyveli işadamı, CHP Geyve Belediye Başkan Adayı Erol Akyel'in Geyve'den getirdiği ayvalar kahvaltı sonrası misafirlere ikram edildi. 

Aykut Kocaman'a büyük ilgi

Aykut Kocaman'a büyük ilgi gösteren Geyveliler, sohbet etme şansı yakalarken kendisiyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Hem futbolculuk, hem de teknik adamlık yaşantısında mütevazi kişiliği ile gönüllere taht kuran Aykut Kocaman'ı Geyveliler bir kez daha bağrına basarak gurur duydular.

Geyve'yi anlattılar

Geyve'de görev yapmış, bir dönem Geyve'de yaşamış, Geyve'yi karşılıksız sevenlerin bir araya geldiği kahvaltıda İlhan Baykal, Aykut Kocaman, Erol Akyel, Celal Şaylan, Av.Perihan Şaylan ve Nazmi Demircan birer konuşma yaparak anılarını ve Geyve'yi anlattı.

Sesleriyle renk kattılar

Kahvaltıda Geyve Türkülerini yorumlayan Geyveli sanatçı Tunahan (Yusuf Dülger) ve müzik gönüllüsü Celal Altıntaş sesleriyle misafirlerden büyük beğeni aldı.

Kahvaltı sonrası Hotel'in teras katında Bayramoğlu ve deniz manzarası eşliğinde çay ve kahvelerini yudumlayan Geyveliler, hatıra fotoğrafı çektirerek, gurur ve mutluluk duygularıyla ayrıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

Kaynak; Geyve.com 


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs