Hemşirelik Mesajı

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik dersleri öğretmeni Reyhan Cevahir, Hemşireler Günü dolayısıyla yaptığı konuşma metni:Biz, içi kadar dışı da ak olan hemşireleriz.
Editör Editör

Yüreğimizde dünyaya dönüş için çırpınan sevgilerin heyecanını yaşarız. Ambulansın siren sesini, bana yardım edin cümlesini hiç kimse bizim kadar iyi anlayamaz. Umutsuz bakışlar, bizim bakışımızda umut kazanır.

Solan hayatların çoğu, bizim ellerimizde yeşerir.
Biz hep sabırlı, hoşgörülü ve sevgi dolu yaklaşırız insanlara. Hastaneler, çoğu zaman evimizdir bizim.

Hastalar, bizim her şeyimizdir. Bizler, yüreklerimizi kandil yaparak; kararan, solan hayalleri aydınlatırız. Bizler, yaşamla ölüm arasında, sırat köprüsünün tam ortasında var olmaya çalışırız. Gönlümüz hep aydınlıktan yanadır.

Hemşireler; hastasını yaşatmak için, hayatımızdan birçok şeyi feda ederiz. Öz evladımıza hasret kalarak, bayramlarda sevdiklerimizden uzak sabahlara kadar nöbet tutarız. Hastamızı iyileştirmemiz için kendimizi feda ederiz. Bütün bunları, hastadan maddi menfaat beklemeden yaparız.

Hemşireliğe gönül vermiş gençler, Hemşirelik Gününüzü kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.

Reyhan CEVAHİR
Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğretmeni

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs