Hemşireler Günü Kutlandı

Geyve ASML’de Hemşireler Günü kutlandı.
Editör Editör

Geyve Anadolu Sağlık meslek Lisesi hemşirelik bölümü öğrencileri, Hemşirelik Gününü kutlama etkinlikleri yaptı.

ASML meslek dersleri öğretmeni Esra Uçar ve Derya Yaman’ın hazırladığı programı; Geyve MEM vekili Davut Karamehmetoğlu, ME şube müdürü Mehmet Doğan, okul müdürü Ahmet Şengül, diğer okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler izledi.

Programın sunuculuğunu öğrencilerden Enes Elma ile Şeyda Aşkın yaptı. Meslek dersleri öğretmeni Reyhan Cevahir, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrencilerden Hatice Kiracıoğlu, Gülşah Akay, Büşra Akçay hemşirelikle ilgili şiirler okudu. Rabia Kahyaoğlu ile Büşra Eren şarkı söyledi. Öğrencilerden oluşan koro hemşirelik marşını söyledi.

ASML öğretmenlerinden Ertan Karaoğlu, Reyhan Cevahir, Büşra Karakuş, Mehmet Aydoğan, Esra Uçar ve öğrenci Yunus Tekin’in canlandırdığı “Emniyet Kemeri” adlı oyun çok beğenildi. Öğretmen Büşra Karakuş’un çalıştırdığı 11-A sınıfı öğrencilerinin oynadığı Artvin yöresi oyunları ilgiyle izlendi.

Okul müdürü Ahmet Şengül, Hemşireler Günü için yaptırdığı yaş pastayı keserken: “Hemşireler, Beyaz Meleklerdir. Programı düzenleyen ve izleyenlere teşekkür ederim.”dedi. Davetlilere ve öğrencilere ikramda bulundu.

Hemşire adayı öğrenciler,okul idaresine teşekkür edip müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Mehmet AYDOĞAN



#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs