Geyvespor'dan Beraberlik Gecesi

Geyvespor kulübü günübirlik beraberlik ve dayanışma gecesi düzenledi.
Editör Editör

Geyvespor Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen konser, Spor Salonunda yapıldı. 

Resmi, siyasi protokol ve STK temsilcileri ile tüm Geyveli spor severlerin davet edildiği geceye; Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Geyve Belediye başkanı Murat Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Yönetim Kurulu Üyeleri, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Sakarya 1. Amatör D grubunda şampiyonluk mücadelesi veren konserin sunuculuğunu, Ada Postası Genel Müdürü Güven Hasbaş yaptı.

Mikrofona gelen Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: "Geyve Belediyesi olarak tüm desteğimiz ile Geyvespor'un arkasında olacağız."dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli mikrofona gelerek: "Geyvespor ilk olarak oynayıp ta şampiyon yapan ilk futbolculara teşekkür ederim. Geyve'ye yapılması planlanan dev spor kompleksinin yapımı için gerekli çalışmayı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."şeklinde konuştu.

Konser, Sakaryaspor için düzenlediği “50. Yıl Marşı – Bu Kalp Seninle Sakaryaspor” ile gönüllere taht kuran Sakarya’lı sanatçı Akif Yener'in programı ile başladı.

Geyvespor’a destek veren ve yıllarca önce takıma ilk şampiyonluğu tattıran emektar futbolcular; Agah Kır, Hüseyin Düven, Faik Şenol'a teşekkür plaketleri gecenin konukları tarafından,i hazır bulunamayan Davut Kazdal, İrfan Özgen ile Erdoğan Ataoğlu'nun plaketleri ise yakınlarına verildi.

Geyvespor'a katkısı olan; Murat Kaya(Belediye Başkanı), Sami Gökbayrak(Gökbayrak Tic.), Neşet Yıldırım(Yıldırım Kuyumculuk), Abdullah Özdemir(Özgün Isı), Sadırlar Tekstil A.Ş., Aydın Yılmaz(Yılmaz Tic.), Recep Hammaz(Hammaz Tic.), Seyfettin Yel(Tuğra İnş.), Proco Plastik Dış Tic. A.Ş., Enver Çınar(Çınar Kuyumculuk), Kader Gökçe(Gökçe Müh.), Fahri Koç(Koç İnş.), Fatih Danacı, Taha Dişli(Dah Piliç), Ayhan Yurttagül Sadırlar Tekstil, kurum ve kuruluşlara plaket verildi.

Emektar futbolculardan; Faik Şenol, Agah Kır ve Hüseyin Düven’in teşekkür plaketlerini Sakarya AK Parti Milletvekili Şaban Dişli verdi.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Paşa Sökmez, gür sesi ile seslendirdiği hareketli parçalar ile adeta salonu ayağa kaldırdı. Güçlü müzisyenleri eşliğinde seslendirdiği farklı yöre türkülerine gençlerden oluşan koro eşlik etti.

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Figen Özdil, seslendirdiği şarkılar ile sürekli alkış aldı. Son bölümde seslendirdiği hareketli parçalara konsere gelenler oyunları ile eşlik etti. Konsere gelenler doya doya oynayıp gönüllerince eğlendi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


AdaPostası Genel Müdürü Güven Hasbaş

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs