Geleceğin Mucitleri

Geyveli öğrenciler İl’de 3 birincilik kazandı.
Editör Editör
Sakarya'da düzenlenen Toyota Teknik Proje Yarışmasında Geyve 3 il birinciliği ve 1 tane de il üçüncülüğü kazandı.

Toyota Teknik Proje Yarışması Sonucunda;
Liseler arasında Çevre alanında “Sıra Parke” isimli proje ile Geyve METEM öğrencilerimiz İbrahim Akın(11 sınıf), Abdulkadir Bulut(11.sınıf) ve Zekeriya Şahin(Danışman Öğretmen) il birincisi oldu.

İlköğretimler arasında;
Çevre alanında “Köprü ve Viyadüklerde Gizli Buzlanma” isimli proje ile Geyve İlköğretim okulu öğrencilerimiz Talha Sivrikaya(8.sınıf), Selçuk Dolgun(8.sınıf) ve Üzeyir Koç (Danışman Öğretmen) il birincisi oldu.
Otomasyon alanında “Hemzemin Geçit Sistemi” isimli proje ile Geyve İlköğretim okulu öğrencileri Furkan Mücahit Şatır(8.sınıf), Bekir Kılıç(8.sınıf) ve Üzeyir Koç(Danışman Öğretmen) il birincisi oldu.

Çevre alanında “Çevremizde Engellileri Görmezden Gelemeyiz” isimli proje ile Cemal Gürsel İlköğretim okulu öğrencilerimiz Başar Karataş(7.sınıf), Cemal Tunce(7.sınıf) ve Nurcan Yıldırım(Danışman Öğretmen) il birinciliğini kazandı.

Geyve MEM Beşir Nalbant: “Öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden değerli öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs