Karasu’nun Önü Açık

İlçe ziyaretleri çerçevesinde Karasuda incelemerde bulunan Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ilgililerden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Editör Editör

Sayın Çelik'e İlçe Başkanı Av. İshak Sarı,İl Yönetim Kurulu Üyesi ve ilçe Koordinatörü Levent Samrıoğlu,İlçe Başkan Yardımcıları Süleyman Muçin,Mehmet Ege,Cahit Güler,Erdal Topal,Yakup Altıntaş,Raşit Eryılmaz,Tahsin Öztürk,Muhammet Gençbay,Fuat Ertürk,Ali Karataş,Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Parlak,Zekeriya Durmaz,Ali Kulaksız,Murat Yavuz, İl Genel Meclis Üyeleri Nuri Haşmenoğlu ve İlyas Balcı eşlik etti.

Yapımı hızla devam eden, son teknolojinin kullanıldığı 75 yataklı modern Karasu devlet hastanesinde incelemelerde bulunan milletvekili Hasan Ali Çelik ve beraberindeki heyet yetkililerden detaylı bilgiler aldı.Çelik, önümüzdeki nisan ayında bitmesi planlanan hastanenin bittiğinde İlçenin ihtiyacına cevap vereceğini, İle gidişlerin biteceğini,zamanında hizmete girmesinin takipcisi olacaklarını belirtti.

Heyet daha sonra Karasu Organize Bölgesinde incelemelerde bulundu.Organize Sanayi Müdürü Nuri Topaldan bilgi alan Çelik,böyle güzel bir yatırımı Karasu'ya kazandırmaktan mutluluk duyduklarını belirterek,işsizliğe çare olacak bu yatırımların İlçenin ufkunu açacağını söyledi.Sakarya ilinin kuzeye açılan kapısı olan Karasu'nun yapılan yatırımlar,liman ve demiryoluyla düşünüldüğünde önünün çok açık olduğunu bu durumun İlçeye zenginlik katacağının altını çizdi.

Sahilde de incelemelerde bulunan Çelik,Karasu esnaflarından Hasan Ekşi ve Adem Filizfidanla ve tatilcilerle sohbet etti.dalgakıran çalışmalarının devam ettiğini,bittiğinde sahilin kabusunun sona ereceği müjdesini verdi.

İftarı Karasulu bir ailenin evinde yapan Hasan Ali Çelik ve beraberindekiler Manavpınar köyüne geçtiler.Heyete köy temsilcisi Süleyman Çalış'ta iştirak etti.Teravih namazını köyde kılan Çelik ve beraberindekiler köy sakinleriyle sohbet etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs