Çelik Taraklı’da

AK Parti Sakarya Milletvekili Dr. Hasan Ali Çelik Taraklı’da idi.
Editör Editör

ESNAFI ZİYARET
AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Taraklı'ya geldi.

Taraklı ilçe başkanı Mehmet Pilavcı ve Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’la birlikte esnafı ziyaret etti. İlçeye gelen turistlerle selamlaştı ve bir süre çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların, kazılan yolların toz meydana getirmesinden şikâyet etmesi üzerine, belediye başkanı Tacettin Özkaraman; Altmış yıldır yenilenmeyen ve kanserojen içeren şebekenin yenilendiğini ve çalışmanın kısa zamanda biteceğini ve bu durumunun ortadan kalkacağını, Taraklılının artık sağlıklı su içeceğinin müjdesini verdi.

 ROMAN MAHALLESİNE LÜX KONUTLAR
“ROMAN DÖNÜŞÜMÜ TARAKLI'DA”

Heyet, ardından İlçeye yapılan yatırımları yerinde görmek maksadıyla Yenidoğan mahallesine geçti. Muhtar Yılmaz Mete'ninde hazır bulunduğu bu incelemede vekil ve beraberindekiler, Roman açılımı çerçevesinde, alt gelir gruplarına yönelik yapılan konutlar ile hizmete geçen yıl giren okul ve sosyal tesislerde incelemelerde bulundu. Muhtar Mete Yılmaz, bu hizmetin kazandırılmasında büyük emeği bulunan Vekil Çelik'e teşekkürlerini mahalleli adına iletti. Belediye başkanıda vekile proje hakkında bilgi verdi. Tokinin yürüttüğü proje; İki blok, üç kat ve kırksekiz daireden oluşuyor. Daireler iki oda, mutfak ve oturma salonunun entegre olduğu elli m2 bir alana sahip. Okul ve sosyal tesislerle birlikte Projenin toplam tutarının üç tirilyon olduğunu, İki ay sonra bitecek olan konutların hak sahiplerine dağıtılacağını belirten başkan, dağıtım organizasyonun Sosyal Yardımlaşma eliyle yapılacağını, ödeme gücü bulunan vatandaşların ödemesinin de vakıf tarafından yapılacağını belirtti. Önceliğin hasta ve mağdurlarda olduğunun altını çizdi. Vekil Çelikte talebe bağlı olarak projenin devamı müjdesini verdi. Son derece lüx donanıma sahip okulu da ziyaret eden heyet vatandaşlarla sohbet ettikten sonra mahalleden ayrıldı.

KEMALLER KÖYÜNDE İFTAR
Heyet, yapımı geçen yıl biten Kayaboğazı göletinide inceledi. Hem içme suyu hem de sulama amaçlı yapılan göletin büyüklüğü Poyrazlar gölünden büyük ve göletin tahliyesinden elektrik üretmek de olası. Belediye başkanı, Saski'yle bunun çalışmasını yaptıklarının bilgisini Milletvekili Çelik'e verdi. Buradaki incelemelerin ardından heyet akşam iftarı için Kemaller köyünde Emin Keskin’e misafir oldu. Heyete AK Parti Sakarya il başkanı Recep Uncuoğlu' da kalabalık bir toplulukla iştirak etti. Teravihi köyde kılan heyet Mahdumlar köyüne geçerek burada köylülerle sohbet etti. Köylüler köy yollarının sıcak asfaltı için Vekil Hasan Ali Çelik ve İl Başkanı Recep Uncuoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs