Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Belediye Meclisi; 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereği olarak aşağıda gündemde yazılı gündem maddelerini görüşmek ve karara varmak üzere 01.08. 2016 Pazartesi günü saat 14.00 de Geyve Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda toplandı.
Editör Editör

Gündem:

1- Geyve’de yapılacak olan Ayva Festivali’nin bir dahaki seneye yapılmasına oy birliği ile, 

2- Düzakçaşehir Mahallesi 149 ada 2 no lu parsel ile ilgili imar tadilatının kabulüne oy birliği ile,

3- Belediye Tembihnamesi ile ilgili Zabıta Amirliğinin 25. 07. 2016 tarih ve 474 sayılı yazısına binaen işyerlerinin banketleri işgalinden dolayı, işgal edenlere yasal işlem yapılması gerekliliği oy birliği ile karar verildi.

Geyve ilçesinde alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan tüm cadde ve sokakların asfalt kaplama yapılması ile ilgili ihale gerçekleştirildi.

Yaklaşık 90 bin ton asfalt kaplama işi için Mayıs ayı içerisinde ihale yapılmış, ancak alt yapı işlerinin tamamlandıktan sonra asfaltlama işlemi başladı. 

Belediyenin kendi imkânları ile yaptırdığı asfaltlama işlemi ihaleyi alan şirket tarafından kaliteli bir şekilde yapılıyor. 

Gündem dışı söz alan MHP ilçe meclis üyesi Sebati Koçsar: “Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez. “Hubbul Vatan-Minel İman.”(Vatan Sevgisi, İmandandır)15 Temmuz 2016 alçak kalkışma neticesinde şehit olanlara Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. İstiklalimize, İstikbalimize birliğimize yönelen şerefsizce kalkışmayı lanetliyorum. 

Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Savaşı gibi kökü dışarıda olan hainlere karşı destan yazan milletimize şükran duygularımı ifade ediyorum. Allah Türk ve Müslüman olan yüce milletimizi korudu. Vatan ve Millet sevgisi ile yoğrulmuş; Aziz Türk Milleti tarih boyunca hainlere karşı birleşmiş, İstiklal Savaşı ruhu ile Çanakkale ruhu ile şanlı bir direniş göstermiş ve tarih yazmıştır. Ne mutlu Türküm diyene, Ne mutlu bayrağı yere düşürmeyenlere, ne mutlu birliğimizi böldürtmeyenlere.”şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs