Çelik;“Biz sizin emrinizdeyiz”

Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik bayram ziyaretleri çerçevesinde; Geyve,Alifuatpaşa,Pamukova ve Taraklı bölgelerine ziyaretlerde bulundu.Kendisine, il teşkilat başkanı Mutlu Işıksu,il yönetim kurulu üyeleri Yüksel Sözer,Fatih Özkan ve Erdal Yıldırım'da eşlik etti.
Editör Editör

Geyvede önce halkla bayramlaşan Milletvekili Çelik, ardından Ak Parti ilçe teşkilatına geçerek burada hazır bulunanlarla bayramlaştı.İlçe başkanı Muhittin Irmak , yönetim kurulu üyeleri,muhtarlar ve vatandaşlarda teşkilatta hazır bulundu. Ardından Geyve belediyesine geçen vekil Çelik ve beraberindekiler vatandaşların bayramını tebrik ederek sohbet etti.

Alifuatpaşa'yıda unutmayan Çelik, beldeye uğrayıp vatandaşın bayramını tebrik etti. Bir süre tarihi parkta halkla sohbet etti.

AK Parti Pamukova teşkilatındaki bayramlaşmada, teşkilat, muhtarlar ve vatandaş kaynaşması yaşandı. Milletvekili Çelik burada kısa bir konuşma yaptı.

Bayramların en güzel tarafının; kaynaşmanın, dayanışmanın ve sevginin doruğa çıktığı günler olması sebebiyle özel günler olduğunu belirtti. "Bizler sizlerin her zaman emrindeyiz." dedi.

Elhamdülillah ülkemizde huzur var.Yanı başımızda Yunanistanda ekonomik buhran yaşanırken, Suriye'de vahşet sürerken,dünya ekonomik sorunlarla boğuşurken ülkemizin değeri ortadadır. Avrupa ülkeleri ekonomik kalkınmayı nasıl başardınız, bizede anlatırmısınız, diye bizden yardım istemektedir. Sıkıntı duyduğumuz terörle mücadele kararlı bir şekilde devam etmektedir.Para ve uyuşturucu kaynakları kurutuluyor, şehir yapılanması KCK çökertildi. Köşeye sıkışan PKK sansasyonel eylemlere yöneldi.Milletçe daha bir ve daha dik durma vaktidir.Terör örgütü yolun sonuna geldiğinin farkında, sadece Suriyedeki iç karışıklıktan faydalanarak uzatmaları oynuyor.

Devlet yatalak hastaya iyi bakılsın diye, bakana asgari ücrete yakın bir para veriyor.Siz rahatsanız biz rahatız.Başbakanımızın rahatı sizin rahatınıza bağlı.Biz bir takımız. ''dedi.

Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ve beraberindekiler ardından Taraklı ilçesine geçti.
Önce teşkilata geçen Çelik, burada bulunanlarla bayramlaşarak sohbet etti. Taraklı ilçe başkanı Mehmet Pilavcı, il genel meclis üyesi Kadir Sayın, belediye başkanı Tacettin Özkaraman, muhtarlar, teşkilat mensubları ve vatandaşlar bayramlaşmada hazır bulundu. Teşkilat mensubları vekile sağlıkla ilgili sorunlarını ileterek yardım istedi. Doktor, ebe, hemşire eksikliğinin olduğunu ve bu sorunun ivedilikle çözülmesi gerektiğini ilettiler. Bunun üzerine il sağlık müdürünü arayan Çelik, bu eksikliğin giderilmesi talimatını verdi. ''Bunların giderilebilecek sorunlar olduğunun altını çizen vekil, bu millet; "Birlik ve beraberliğiyle, birbirlerine olan saygı ve sevgisiyle terör belasınıda alt edecektir." dedi.

Sıkıntılı bir dünyada ülkemizin iyi bir noktada olduğunu,hepimizin kadrini kıymetini bilmemiz gerektiğini belirterek,verdiğiniz destek devam ettikçe hizmetlerde devam edecektir. Yapılan işlerin mimarı oy veren sizlersiniz. Başbakanımızın gücünün kaynağı sizsiniz'' dedi.

Taraklı esnafını tek tek gezerek bayramlaşan Çelik vatandaşlarla da sohbet etti, bayramlarını tebrik etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

Pamukova'da

Taraklı'da

Alifuatpaşa'da
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs