Çelik, Muhtarlar ve Özel İdare İle Toplantı Yaptı

AK Parti Sakarya Milletvekili Dr. Hasan Ali Çelik, Köy Muhtarları ile Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda toplantı yaptı.
Editör Editör

Toplantıya; AK Parti Sakarya Milletvekili Dr. Hasan Ali Çelik, Geyve belediye başkanı Murat kaya, AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak ile ilçe yönetim kurulu, il genel meclis üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır, Köye Yönelik Hizmetler daire Başkanı Dursun Ali Dal, Yol Şube Müdürü yaşar Yurdakul, Su ve kanalizasyon Müdürü Şeref Kurt ve Köy Muhtarları iştirak etti.

AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak ile Geyve Belediye başkanı Murat Kaya; kısa birer ‘Hoş Geldiniz’ konuşması yaptı.
AK Parti Sakarya Milletvekili Dr. Hasan Ali Çelik: “Köylere şimdiye kadar yaptığımız hizmetler, noksanları ve yapılması gerekenlerin neler olduğunu bizzat muhtarlarımızdan dinleyip, nelerin yapılıp-yapılmadığı, ne zaman yapılabilirliği hakkında ilk ağız yetkililerden öğrenmek için toplandık.”dedi.

Geyve’ye bağlı olan köy muhtarları köylerinin giderilmesi gerekli olan sorunları ve neler yapılmasını istedikleri hakkında söz alarak dile getirdi. Bunun haricinde köylerinde yol, sulama suyu, elektrik, içme suyu, okul, cami, köy konağı ve bahçelere giden yolların açılması hakkında bilgiler içeren dosyaları arz ettiler.

Mustafa Hamdullah ERGİN

AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak

Geyve Muhtarlar Dernek başkanı Süleyman Pınar

AK Parti Sakarya Milletvekili Dr. Hasan Ali Çelik
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs