AK Kadınlar Kahvaltı Yaptı

AK Parti, AK Kadın Kolları Geyve ilçe teşkilatı kendi aralarında kahvaltı düzenledi.
Editör Editör
AK Kadın Kolları Geyve teşkilatının kendi aralarında düzenledikleri kahvaltı programına; Geyve Belediye başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti AK Kadın Geyve İlçe kadın kolları başkanı Aynur Gökdemir(Kuru)İl ve İlçe kadın Kolları yönetim kurulu iştirak etti.

Geyve belediye başkanı Murat Kaya ile AK Parti ilçe başkanı Muhittin Irmak, kısa birer ‘Hoş Geldiniz’konuşması yaptı.

AK Kadın Geyve ilçe kadın kolları başkanı Aynur Gökdemir hanımlara ‘Hoş Geldiniz’ dedikten sonra sözlerine şöyle devam etti: “Hanımlar evlerinde hazırlamış oldukları kahvaltıları getirdi. Hep beraber gelen kahvaltılıkları Saygın Halı Saha Tesislerinde beraberce hoşsohbet tükettik. Maksadımız bir araya gelerek kaynaşmayı sağlamaktır. Hanımlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

AK Parti Sakarya İl AK Kadın Kolları başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek: “İl ve İlçe yönetim kurulunu bir arada görmek güzel bir olay. Hele hanımların hamur işi ve kahvaltılıklarını bizzat evlerinde hazırlayıp getirmeleri ise güzel bir davranış kendilerine çok müteşekkiriz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs