Kütüphane’de Görev Değişimi

Geyve İlçe Halk Kütüphanesi’nde görev değişimi yapıldı.
Editör Editör
Geyve Halk Kütüphanesi Memuru Yalçın Arıcıoğlu Ağustos ayında yapılan öğretmen atamalarına başvurması sonucunda Diyarbakır – Silvan / Gökçetevek Ortaokulu’na Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı.

Geyve Halk Kütüphanesi’ndeki görevine 28 Mayıs 2008 tarihinde başlayan Arıcıoğlu 17 Eylül 2012 tarihi itibariyle ilişiğini keserek yeni görevine başlamak üzere Geyve’den ayrıldı.

Arıcıoğlu: “Geyve Halk Kütüphanesi’ne atanırken de öğrencilerle beraber olacağım için çok mutlu idim. Ancak okul ortamı bambaşka bir ortam. Geçmiş yıllarda da vekil olarak sınıf ve branş öğretmenliği yaptım. Bu sebeple örgün eğitim-öğretim ortamı yabancısı olmadığım bir ortam. Bana idealimdeki görevi nasip eden Rabbime sonsuz şükürler olsun. Kütüphanemize gelip de çay eşliğinde dostlarla, kardeşlerle yaptığımız muhabbetleri ömrüm boyunca unutmayacağım.” dedi.

Arıcıoğlu, kütüphanedeki görevi Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde çalışan Muzaffer Yemiş’e devretti.

GEYVE HABER ailesi adına; Yalçın Arıcıoğlu’na yeni görevinde sağlıklı başarı dolu yıllar temenni eyleriz.

Mustafa Hamdullah ERGİN
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs