Cumhuriyet’te, Okullar Hayat Olsun

Alifuatpaşa Cumhuriyet Ortaokulunda “Okullar Hayat Olsun Projesi” başarıyla uygulanıyor.
Editör Editör

Alifuatpaşa Cumhuriyet Ortaokulu müdürü Yusuf Adil Bilgin: “MEB başlatmış olduğu Okullar Hayat Olsun Projesi için; idareci, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği içinde çalışıyoruz.

Proje kapsamında; okulumuz bilgisayar sınıfını halka açtık. İsteyen vatandaş gelip bilgisayarlarımızı kullanabiliyor.
Veliler, kütüphanemizden ödünç kitap alıp, okuduktan sonra iade ediyorlar. Çarşamba günleri Halk Eğitim Müdürlüğü destekli, bayanlara yönelik; hamilelik dönemi, çocuk bakımı ve beslenme semineri düzenledik.
Öğrencilerimize temiz okul, temiz çevre fikrini aşılamaya çalışıyoruz.
Yine HEM destekli, öğrencilere yetiştirme kursu, veliler için; alışkanlık eğitimi, verimli ders çalışma metotları seminerleri düzenliyoruz.
Bahçemizdeki voleybol ve basket sahalarının sayısını artırdık. Mini futbol sahası yaptık. Amacımız gençleri internet salonundan, kahve köşelerinden kurtarmaktır. Çünkü spor yapan kişinin, bedeni sağlam olur, kafası daha iyi çalışır.
Bu hizmetleri yaparken bize destek olan daire amirlerimize, öğretmen arkadaşlarıma ve velilerimize teşekkür ederim.”dedi.

Mehmet AYDOĞAN

 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs