Asfalt Çalışmaları Cumhuriyet Meydanı İle Devam Ediyor

Asfaltlama çalışmaları, Eşme Yolu ışıklardan, Çiftlik Camii arasında, İstanbul Caddesi, Umurbey Yolu, Konyalı Alibey Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı asfalt çalışmaları ile tam gaz devam ediyor.
Editör Editör

 Belediye Başkanı Murat Kaya: “İlçe içi asfalt çalışmaları yapacağımızı beyannamemizde açıklamıştık. Bayramdan önce asfalt ihalemizi gerçekleştirdik. Verdiğimiz sözleri tutmanın ve vatandaşlarımıza hizmet etmenin keyfini yaşıyoruz. Her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımıza doğalgaz çalışmaları sırasında zor anlar yaşattık. Halkımızda doğal olarak takdir ederler ki bu işlemin başka çaresi yok.

Kışı rahat geçireceğiz İnşallah
Başkan Kaya sözlerine şöyle devam etti: “ Sıkıntı çekilen yaz günlerinden sonra Doğalgaz alt yapı işlerininin çoğunu bitirdik. Ardından da asfalt yapım işine başladık. En kısa sürede asfaltlama işlemini tamamlayacağız. Şu anda Cumhuriyet Meydanı’nın da yapılması ile %80 den fazlasını bitirmiş oluyoruz. Geyveli hemşerilerimize Kış mevsimini rahat ettirmenin keyfini yaşamak istiyoruz. Asfalt çalışmaları 4.200Bin TL’ye mal olacaktır.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN
Araştırmacı-Gazeteci-Yazar

mh_ergin@hotmail.com
hamdullahergin@gmail.com
OFİS Tel: 0 264 517 52 90
GSM “ : 0 534 404 77 55
“ “ : 0 542 250 44 90

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs