Hem Bilim Hem Sanat

Geyve Anadolu Lisesi öğrencileri hem ders görüyor hem de sosyal etkinliklere katılıyor.
Editör Editör

Geyve Anadolu Lisesi müdürü Fatma Sancaklı: “Okulumuz öğretmenleri, Geyve Halk Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak; öğrencilerimizi üniversiteye hazırlarken sosyal yönlerini de geliştirip hayata hazırlıyor.

Pazartesi, Salı Çarşamba günleri öğlen arası bir ders saati etüt ve sosyal etkinlik yapıyoruz. Bu saatte her öğrenci ilgi ve yeteneğine göre, öğretmenlerimizin gözetiminde bir etkinliğe katılıyor veya etüt yaparak soru çözüyor.

Öğretmenlerimizin görev dağılımı şöyle: Coğrafya öğretmenimiz Mine Bağcı okulumuzun web sayfasını hazırlıyor. Salih Çal- satranç, Harun Kocaman-Osmanlıca, Nisa Ayfer Erkan-şiir, Cemil Erkan-tiyatro, Meltem Baydaş- Felsefe olimpiyatlarına hazırlık, Gökhan Karakoç- masatenisi, Ertuğrul Özkan-ebru, Beste Girza Taşkırdı-org, Ayşe Atik- Tubitak yarışmasına hazırlık, Ozan Garip- gitar ve bağlama,Gökhan Beştepe-keman, Sevim Bekel- dans, halk oyunları, Yaşar Ordu-karate, A.N.Serdar Akyay-fotoğrafçılık kursuna katılan öğrencileri çalıştırıyor.
 
Amacımız; öğrencilerimizi akademik yönden yetiştirirken sosyal yönünü de geliştirip hayata hazırlamaktır.
Bu konuda bize yardımcı olduğu için Geyve HEM’e teşekkür ederiz.”dedi.

Mehmet AYDOĞAN 
aydogan-mehmet@hotmail.com

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs