Esnafa Hijyen Eğitimi

Temel Gıda Maddeleri satan; fırın ve kantin çalışanlarına hijyen eğitimi veriliyor.
Editör Editör
SESOB koordineli, MEM ve Sakarya İl Tarım Müdürlüğü Gıda Mühendisleri tarafından Geyve’de bulunan fırın ve büfe çalışanlarına hijyen eğitimi veriliyor.

Geyve ESOB İsmail Bulur: “Gıda üretim ve satışları ile ilgilenen halkımızın hijyen hakkında bilgilendirilmesi amaçlı olarak MEM ve İl Tarım Müdürlüğü ile koordineli olarak çalışıyoruz. İlk etapta fırıncı ve büfeci olarak 36 kişiye hijyen eğitimi veriliyor. Toplam 56 saat olacak çalışmanın 40 saati MEM öğretmenleri kalan 16 saatlik eğitim ise İl Tarım yetkili Mühendisleri Alev Altıncı ve Ferit Uğur tarafından verilecek. Kurs bitiminden sonra yapılacak sınav ile sertifikalar kazananlara teslim edilecek. Elinde sertifikası olmayan çalışanlara 4 bin TL para cezası uygulanacak. Sertifikası olanlardan ise portör muayenesi istenmeyecek.”dedi.

İl Tarım Gıda Mühendisleri; Alev Altıncı ve Ferit Uğur tarafından verilen seminerlere fırın ve büfe çalışanları ile sahipleri iştirak etti.

Sakarya SESOB başkanı Hasan Alişan’da gelerek kursiyerlere mutlaka bu kurslara katılarak belge almalarını belirterek kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

GeyveHaber/Mustafa Hamdullah ERGİN

Alev Altıncı

Hasan Alişan

Hasan Alişan
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs