Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Geyve Kaymakamı İlyas MEMİŞ başkanlığında ilçe kamu kurum ve kuruluş amirleri ve muhtarların katılımı ile Geyve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda toplantı yapıldı.
Editör Editör

Toplantının açılış konuşmasını Kaymakam İlyas MEMİŞ yaptı. 

Kaymakam Memiş yaptığı konuşmada; muhtarların mahallerimiz ve o mahallede yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarının ve taleplerinin ilgili kurumlara iletilmesi ve takip edilmesi hususunda ve aynı zamanda kurumlarımızın mahallere yönelik çalışmaları ve duyuruların aktarılması konularında önemli bir görev ve sorumluluğa sahip olduklarını hatırlatarak özellikle fakir ve ihtiyaç sahibi insanların, ilgili kurumlara yönlendirilmesini ve yardımcı olunmasını istedi.

Toplantıda, daire amirleri kurumlarımız tarafından yapılan çalışma ve hizmetlerle ilgili muhtarlarımızı bilgilendirerek, muhtarlarımızın talep ve sorunları değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında önümüzdeki yıl görev yapacak muhtarların seçimi yapıldı. Yapılan seçimlerinde Gazi Süleyman Paşa Mahallesi Muhtarı Şaban OKUŞ ve Örencik Mahallesi Muhtarı İsmail TURAN oy birliği ile 1 yıl süre ile Vakıf mütevelli heyetinde görev yapmak üzere seçildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs