Şehit Recep Demir Ortaokulu Beyaz Bayrak Aldı

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği protokolü çerçevesinde yürütülen “Beyaz Bayrak Projesi” kapsamında Şehit Recep Demir Ortaokulu beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır.
Editör Editör

“Beyaz Bayrak” okulların bahçe ve çevre temizliğine, sınıflar, koridorlar, tuvalet ve lavabolar gibi kullanım alanlarının temizlik ve düzenine göre belirlenen kriterler çerçevesinde yüz üzerinden 90 ve üzeri alan okullara verilmektedir.

Beyaz Bayrak Projesi okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesini, toplum sağlığının korunmasını ve geliştirilmesini, yaşam kalitesinin yükseltilmesini, yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesini amaçlamaktadır.

Şehit Recep Demir Ortaokulu'nda düzenlenen tören programına; Geyve Kaymakamı İdris AKBIYIK, Geyve MEM Beşir NALBANT, Karaçam Köyü Muhtarı Kazım MERCAN, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler iştirak etti.
Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık'ın yaptığı konuşmada; Şehit Recep Demir Ortaokulu’nun her zaman farklı projelerle gündeme geldiğini, bundan büyük memnuniyet duyduğunu, kazanılan Beyaz Bayraktan dolayı Şehit Recep Demir Ortaokulu’nu tebrik ettiğini söyledi.

Geyve MEM(Milli Eğitim Müdürü) Beşir NALBANT ise okulu tebrik ettiğini ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Okul Müdürü Ali ÇAKIR; yaptığı konuşmada okulun toplum lideri olma görevinin bulunduğunu, bulunduğu çevrede değişim, dönüşüm ve gelişime öncülük etmesi gerektiğini vurguladı ve okulun sadece sınavlardan ibaret olmadığını, Şehit Recep Demir Ortaokulu olarak farklı sosyal projelere de özel önem verdiklerini söyledi.

Ayrıca kazanılan beyaz bayrak için okuldaki öğretmenleri, yardımcı personelleri ve öğrencileri kutladı, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Tören programı; Beyaz Bayrak’ın göndere çekilmesi, Kaymakam İdris AKBIYIK’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşir NALBANT’a çiçek sunulması ve beyaz bayrağın kazanılmasında üstün gayretleri olan okul personellerine hediyeler verilmesi ile son buldu.

Mustafa Hamdullah ERGİN/GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs