Vergi Haftası İade-i Ziyaret

Vergi Dairesi Müdürü Gaffar Koçak; Geyve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aykut Yurt'u Makamında ziyaret etti.
Editör Editör

Aykut Yurt’un beraberinde yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Öztekin(Taksiciler KOOP başkanı) ve Fikret Tıngır(otobüsçü) da katıldı.

Başkan Aykut Yurt, şoför esnafının dertlerini dile getirdi. Başkan Yurt: “Otobüsçü, taksici, kamyoncu, servis aracı ve öğrenci taşımacılığı yapan esnaf ve sanatkârlarımız zor durumdadır. Yine Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi başkanlığını yaptığım için biliyorum bütün esnaf ve sanatkarlarımız da zor durumdadır. Vergi borçlarımızı dahi ödemekte zorlanıyoruz. Mazot, araba parçası fiyatları, kredi kartı borçları canımıza tak ettirdi. Taksici esnafımızın korsan sorunu ayrı bir dert.

Büyük millet, büyük güç istiyorsak, çiftçimize, esnafımıza sahip çıkmalıyız. Esnaf ve Sanatkâr arkadaşlarım adına vergi haftanızı tekrar kutluyorum.”dedi. Başkan Yurt; gelen misafirlere çay, çikolata ve kurabiye ikram etti.
 
Mustafa Hamdullah ERGİN/GEYVE HABER


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs