Geyve; Öğrencileriyle Gurur Duydu

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi Kur'anı Kerim Okuma ve Ezan Okuma dalında dereceye girdi.
Editör Editör
Sakarya İlçe İmam-Hatip liseleri ve Adapazarı Merkez İmam-Hatip Lisesi olmak üzere toplam 13 İmam-Hatip lisesinin yarıştığı Hafızlık, Kur' anı Kerim Okuma ve Ezan okuma dallarında gerçekleşen yarışma Pamukova Kültür Merkezinde yapıldı.

Yarışmaya büyük emek vererek hazırlanan Hafızlık dalında Ahmet Özbek, Kur' anı Kerim okuma dalında Emre Çetinnar ve Ezan okuma dalında Âdem Duyar öğrenciler ve GEAİHL Müdürü Ali Arıcıoğlu, GEAİHL Mdr Yardımcısı İbrahim Özkan, Meslek Dersleri hocaları Hüseyin Akbaş, Emin Yemiş, GİMDER Yönetiminden Mutlu Ertuğ katıldı.

Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen katılımcılar yarışmadan büyük bir heyecan duydu.

Büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen yarışma da Hafızlık dalında Ahmet Özbek İl Beşincisi, Kur' anı Kerim okuma dalında Emre Çetinnar İl Üçüncüsü, Ezan Okuma Dalında Âdem Uyar İl İkincisi oldu.

Yarışma dereceye giren öğrencilere Pamukova kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdürünün plaket ve hediye vermeleri ile son buldu.

Mustafa Hamdullah ERGİN/GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs