Polisin Dikkati Sayesinde Soyguncular Yakalandı

Geyve ilçesinde bir iş yerinden 5 bin YTL değerinde sıhhi tesisat malzemelerini çaldığı ileri sürülen iki zanlı, polisin şüphe üzerine aracı durdurmak istemesi sonrası yaşanan kovalamacada yakalandı.
Ali ARICI Ali ARICI
Edinilen bilgiye göre, Yeşiltepe Mahallesi Orhangazi Caddesi üzerinde devriye gezen Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil ekipler, içerisinde iki kişinin bulunduğu 54 plakalı otomobili şüphe üzerine durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayarak kaçan şüpheliler, kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı. Polis, yaptığı incelemede şüphelilerin kimliklerinin L.K. ve E.K. olduğunu tespit etti. Zanlıların yapılan kimlik sorgusunda çok sayıda hırsızlık suçundan kayıtlarının bulunduğu belirlendi. Polis, araçta yaptığı aramada ise çok sayıda sıhhi tesisat malzemesi buldu.

Cumhuriyet savcısının talimatı üzerine gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki sorgularında araçta bulunan sıhhi tesisat malzemelerini Geyve ilçesi Karaçam köyündeki bir iş yerinden çaldıklarını itiraf etti. Zanlılardan L.K'nin ayrıca Söğütlü ilçesinde meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelisi olarak arandığı tespit edildi. Zanlılardan E.K'nin de bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar nöbetçi mahkemece tutuklandı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs