Gönül Dostları Yarıştı

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde Peygamber Efendimizin sevgisini gönüllere yerleştirme yarışması düzenledi.
Editör Editör

Geyve İmam-Hatip Lisesi’nin, Peygamberimizin hayatını tanıma ve güzel ahlakını sevdirmek için düzenlediği okullar arası bilgi yarışmasına ortaokul ve liseli öğrenciler katıldı. Programı Geyve MEM Beşir Nalbant, ortaokul ve lise müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş izledi.

ORTAOKULLAR YARIŞTI
Yarışmaya katılan ortaokullar: Geyve Atatürk O. Ahmet Yesevi O. Akdoğan O. Cemal Gürsel O. Cumhuriyet O. Doğantepe YBO, Eşme O. Gazipaşa O. Geyve Ortaokulu, Kazımpaşa O. Kozan Mehmet Ayşe Akgül O. Nuriosmaniye SG Odabaş O. Karaçam ŞR Demir O. ve Osmangazi Ortaokulu.

LİSELER YARIŞTI
Liseler: Geyve Anadolu Lisesi, Ali Fuat Başgil A.L, Anadolu İHL, Anadolu Sağlık Meslek L. ve METEM.
Programın sunuculuğunu İHL Tarih öğretmeni Murat Keskin, ortaokulların jüri üyeliğini; Mehmet Çetin, Emin Yemiş, Kenan Aktaş, liselerin sunuculuğunu ise Hüseyin Akbaş, İbrahim Gürol ve Hasan Aydoğmuş yaptı.

Geyve AİHL müdürü Ali Arıcıoğlu yaptığı açış konuşmasında: “Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde düzenlediğimiz bilgi, kültür yarışmasının kazananı, bizi izlemeye gelen herkestir. Yarışmaya katılan tüm öğrencileri birinci kabul ediyorum. ”dedi.

SIRALAMA
Yarışma sonunda ortaokullar arasındaki sıralama:
1.Kazımpaşa Ortaokulu,
2. Eşme Ortaokulu ve Osmangazi Ortaokulu
3. Akdoğan Ortaokulu

Liselerin yarışma sonucu: Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi birinciliği paylaşırken, Geyve Anadolu Lisesi de ikinci oldu.

HEDİYE VERİLDİ
Dereceye giren öğrencilere Geyve MEM Beşir Nalbant ve AFB Anadolu Lisesi müdürü Kamil Süzen çeşitli hediyeler verdi.

MEM Beşir Nalbant: “Peygamberimizin hayatını öğrenip, O’nun haliyle hâllenen tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu güzel öğrencilerimizi yetiştiren öğretmen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.”dedi.

Programa katılan tüm davetlilere pilav ve ayran ikram edildi.

Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs