Yabancı Bankalar beni korkutuyor!

SESOB Başkanı Hasan Alişan ekibi ile birlikte Geyve'yi ziyaret etti.
Ali ARICI Ali ARICI

 







 




SESOB başkanı Hasan Alişan Ekibi ile birlikte Geyve Şoforler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aykut YURT'u ziyaret etti.




Şoforler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aykut YURT;Geyve esnafının sorununu dile getirerek acilen esnafımızın önünü açaçacak krediler verilerek esnafımıza nefes aldırılmalıdır dedi.







SESOB Başkanı ALİŞAN,yabancı bankaların kendini tedirgin ettiğini vurgulayarak,bu bankalar çiftçimize tapu karşısında kredi veriyor.Sıkıntıda olan binlerce çiftçimiz tapularını ellerine alarak tapu karşılığında kredi alıyor.Zamanında ödenmeyen borçlardan dolayı bu bankalar öiftçimizin tapularına el koyarak bu arazileri kendine almıyacagını kim garanti eder ve bu durum beni korkutuyor dedi.




Yaşanan sıkıntılara rağmen küçük esnafın bitmediğini belirten Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Alişan, 2008 yılından oldukça umutlu olduklarını sözlerine ekledi. 2008 yılında devletten destek beklediklerini ifade eden Hasan Alişan, “Karanlık bir tünelin içindeyiz fakat küçük bir ışık gördük. Bu ışık ise 2008 yılıdır. Biz bu ışığı yakalamak için birlik ve beraberlik örneği vererek yakalayacağız. Bu konuda devletimizin de bize destek vermesi gerekiyor, Bizlerde artık Avrupa’daki meslektaşlarımız ile yarışmak istiyoruz.dedi.




Geyve Şoforler ve Otomobilciler Odası başkanı Aykut Yurt,Yapılan ziyaretten memnun oldugunu belirtti.Başkan Alişan ve ekibi,Aykut Yurt, Geyve eski Belediye Başkanı Atilla Zeytinoğlu hatıra fotografı çektirerek odadan ayrıldılar.




 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs