Çanakkale Dönüşü Otobüs Devrildi: 41 Yaralı

Geyveli aileleri taşıyan aracın Çanakkale gezisinden dönerken Pamukova-Mekece köyü yakınlarında freni patlayıp devrilmesi sonucu 41 kişi yaralandı.
Editör Editör
Devrilen aracın bulunduğu yere, Geyve Müftüsü Ali Erhun giderek incelemede bulundu.

İnegöl'den dönüş yapan, Geyveliler Yerel Kültür Derneği Başkanı Sami Bölükbaş ve Yönetim Kurulu olay yerinde durarak , Geyve Müftüsü Ali Erhun'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Geyve Merkez ve köy camilerinde vazife yapan din görevlileri ile aileleri, Çanakkale gezisinin ardından dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Y. Ç'.nin kullandığı 54 ZT 101 plakalı yolcu otobüsünün iddiaya göre İznik-Pamukova karayolunda yokuş aşağı indiği sırada frenleri patladı. Otobüs şoförü, kazanın etkisini azaltmak amacıyla Mekece köyü yakınlarında Osmaneli alt geçidini geçtikten sonra manevra yaptı. Virajı alamayan otobüs devrildi.

Devrilen otobüste bulunan 41 kişi ağır ve hafif olmak üzere değişik yerlerinden yaralandı. Yaralılardan 2 kişinin kolu koptu. Kazanın ardından olay yerine Pamukova, Geyve, Adapazarı, Osmaneli ve Bilecik'ten çok sayıda ambulans gönderildi.

Araçta bulunan yolcular ve çevredekilerin yardımlarıyla devrilen otobüsten çıkarılan yaralılar, ambulans ve özel araçlarla Pamukova, Geyve, Osmaneli ilçeleri ile Bilecik ve Sakarya'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Kazada kolu kopan Ü. A. ve S.İ.Pamukova Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalelerinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Pamukova Cumhuriyet Savcısı ve Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Mustafa Hamdullah ERGİN
GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs