SML’de Hemşireler Günü Kutlandı

Geyve ASML öğrencileri Hemşireler Gününü coşkulu bir şekilde kutladı.

Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri Ertan Karaoğlu ve Büşra Karakuş’un hazırladığı programın sunuculuğunu; 10-B sınıfı öğrencilerinden Ceyda Kıyıcı ile Beril Ataç yaptı. Okul salonunda düzenlenen etkinliğe; Geyve MEM Beşir Nalbant, Şube Müdürü Davut Karamehmetoğlu, Geyve HEM İrfan Karaçayır, İHL müdürü Ali Arıcıoğlu, METEM müdürü Tekin Bayer, Atatürk Ortaokulu müdürü Erol Erdem, Gazipaşa Ortaokulu müdürü Ali Demir, Geyve Ortaokulu müdürü İsmail Selçuk, Kazımpaşa Ortaokulu müdürü Remzi Şengül, Osmangazi Ortaokulu müdürü Resul Uysal, Alifuatpaşa Cumhuriyet Ortaokulu müdürü Yusuf Adil Bilgin, Cemal Gürsel Ortaokulu müdürü Serkan Korkmaz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Meslek Dersleri öğretmeni Büşra Karakuş yapmış olduğu açış konuşmasında: “12 Mayıs 1964 tarihinden beri Hemşireler Günü kutlanmaktadır. Amaç; hemşirelerin sağlık kuruluşundaki yerini ve önemini belirtmek, saygınlığını artırmaktır. Ebediyete intikal etmiş olan hemşireleri rahmetle anıyor, emekli olanlara ikinci baharlarında sağlıklı günler, göreve yeni başlayan hemşirelere de başarılar diliyorum.”dedi.
Öğrencilerden Esra Ordu, Elif Uzan, Merve Durak ve Elif Türkyolu hemşirelikle ilgili şiirler okudu, konuşmalar yaptı. Mehmet Aktı ve Aleyna Erdem de Zeynep Turhal ile Hümeyra Korkmaz’ın sazı eşliğinde türküler söyeledi.


Öğrencilerin oynadığı Acil Servis ve Yaşa Doktor adlı skeçler çok beğenildi. Öğretmen Ertan Karaoğlu’nun çalıp söylediği şarkılar seyirciyi coşturdu.

Okul müdürü Ahmet Şengül, müdür yardımcısı Ahmet Akkuş ve öğretmenler, program sonunda davetlilere çeşitli ikramlarda bulundu.
Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü öğrencileri, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.


Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs