Cemal Gürsel'de Muhteşem Fuar

Geyve-Alifuatpaşa Cemal Gürsel Ortaokulu'nda açılan TÜBİTAK Bilim Fuarı çok beğenildi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Alifuatpaşa Cemal Gürsel Ortaokulu salonunda açılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına; Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, AFP belediye başkan vekili Mehmet Çetinkaya MEM Beşir Nalbant, HEM İrfan Karaçayır,okul müdürleri öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veliler katıldı.
Bilim Fuarında sunuculuğu öğretmen Mümin Şimşek yaptı.

 

Okul müdürü Serkan Korkmaz, yaptığı konuşmada:'Güzel eserler yapan öğrencilere, rehber öğretmenlerine, bu salonun yapımında emeği geçen herkese ve fuarımızı izlemeye gelenlere teşkkür ederim.' dedi.

Geyve MEM Beşir Nalbant:'Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Cemal Gürsel öğretmen ve öğrencilerini başarısından dolayı tebrik ediyorum.'dedi.
 
Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık:'Benim için birinci mesele eğitimdir. Geleceğimizin teminatı olan çocukların eğitiminde emeği geçen başta Cemal Gürsel öğretmenleri olmak üzere ilçemizdeki tüm okullara ve öğretmenlere teşekkür ederim.'dedi.

Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, güzel eserleriyle Bilim Fuarına katılamyı hak eden öğrencilere madalya verdi.

 

Cemal Gürsel Okul Aile Birliği, okullarına yaptıkları maddi ve manevi desteklerden dolayı; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, AFP belediye başkan vekili Mehmet Çetinkaya ve MEM Beşir Nalbant'a plaket verdi.


Karaçam Ortaokulu öğretmeni Devrim Yıldız'ın hazırladığı halk oyunları ekibinin gösterileri ilgi ile izlendi.

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs