Necip Fazıl'da Anneler Günü

Geyve Halk Eğitim Müdürlüğü ile Alifuatpaşa Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı Anneler Günü programı şenlik havasında geçti.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve'ye bağlı AFP beldesinde bulunan Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu anasınıfı öğrencileri; öğretmenleri Hülya Sak Türedi, Eren Atasoy ve Sevim Saniye Bekel'in rehberliğinde yaptıkları Anneler Günü etkinlikleri çok beğenildi.

 

Programa AFP belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, Geyve Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, Halk Eğitim Müdürü İrfan Karaçayır ve çok sayıda veliler katıldı.

Ana sınıfı öğrencilerinin okuduğu şiirler ve yaptığı konuşmalar davetlilere duygusal anlar yaşattı. Ana sınıfı öğrencilerinin düzenlediği resim ve el işi sergisi görülmeye değerdi.

Öğretmen Sevim Bekel'in çalıştırdığı halk oyunları izlendi. Halk Eğitim Müdürlüğünün açmış olduğu, Bilinçli Hamilelik ve Bebek Bakımı Kursuna katılanlara belgeleri verildi. Necip Fazıl İlkokulu'nun velileri açık büfe düzenleyerek, davetlilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Alifuatpaşa belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, programa katıalan bayanlara, Anneler Günü hediyesi olarak çiçek verdi.

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu müdürü Mesut Türedi,kendilerini her konuda destek olan AFP belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık ve diğer katılımcılara teşekkür etti.

 

Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs