GeyveHaber İlçemizi Uluslararası Arenaya Taşıyor

Geyve ilçemizin kültürünü, tarihini, doğa güzelliklerini GeyveHaber aracılıyla tüm Dünya ve Türkiye ekranlarında izlenmeye başlıyor.
Mutlu ERTUĞ Mutlu ERTUĞ

İlçemizin doğal güzelliklerimizi, kültürümüzü, tarihimizi, tarım ürünlerimizi yeterince tanıtamıyoruz. Yerel basın GeyveHaber olarak, TRT Haber ve Anadolu Ajansı işbirliği ile Geyve ilçemizi ve Yöremizi tanıtalım projesini geliştirdik. 

GeyveHaber Haber Müdürü Mutlu Ertuğ, TRT Haber Muhabiri İlhan Çakır, Anadolu Ajansı (AA) Foto Muhabiri Yunus Ege ilçemizin ve yöremizin güzelliklerini TRT Haber kanalı ile ekranlara taşıyor. Ayrıca Anadolu Ajansı(AA) muhabiri Yunus Ege ilçemizin doğal güzelliklerini tüm dünyanın ilgi ile izlediği Anadolu Ajansının(AA) sitesinde gösterime sunuyor.

Bu hafta Setçe, Koru, Dedeyeri, Saray, Belpınarı köylerinde ve mahallelerinde tanıtım ve röportajlar yaptık. Her hafta yapılan hayır pilavlarının nasıl yapıldığını, neden yapıldığını, köylerimizin tarihsel gelişimini, tarım ürünlerini, hoş sohbetlerle köyün vatandaşlarına sorduk. Köylerimizin tarihi evlerini, ormanlarını, doğal şelalelerini çektik. Pazartesinden itibaren TRT Haber’ de yayınlanacak haberlerimiz, önümüzdeki haftalarda farklı köy ve yerlerde devam edecek.

Mutlu ERTUĞ
GeyveHaber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs