Temizlik Aracı Aralıksız Çalışıyor

Geyve Belediyesi Yol Süpürme Aracı yaptırdı.

A
Editör Editör

lınan yol temizleme aracı, aralıksız göreve devam ediyor.


Geyve Belediyesi’ne, temizlik işlerinde kullanılmak üzere Mercedes marka 250 bin TL. değerinde yol süpürme aracı alındı.

Ankara Devlet Malzeme Ofisinden alınarak Bursa’da özel bir firma tarafından aparatları takılan araç, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’ya teslim edildi.


Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: “Göreve geldiğimizde araç mezarlığı halinde bulunan Geyve Belediyesi makine ve araç parkını Son üç yıl içerisinde aldığımız araçlar ve şimdi yeni alınan yol süpürme aracı ile yenilemenin haklı gururunu yaşıyoruz . Aldığımız bu araç ile yapılan asfalt yollarımız gece-gündüz temizleniyor.”


Diyen Başkan Kaya sözlerini şöyle sürdürdü;

“Bu aracın da düşük kapasiteli ve ucuz olanları da vardı, biz ilçemize ve belediyemize yakışır en iyisini aldık. Daha iyi hizmet verebilmek için otomobilleri bulunan vatandaşlarımız araçlarını yol süpürme aracımıza engel olmayacak şekilde park ederlerse, bizde daha iyi hizmet veririz. İlerleyen yıllarda yine belediyemize lazım olan kamyonlar ve greyder alımı programımızda var. Kazasız belasız olarak aracımız Geyveli vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs