Örnek Sınıf

Geyve Anadolu Lisesi 11-D sınıfı öğrencileri, derslerin yanı sıra her gün yeni bir sosyal etkinliğe imza atarak örnek sınıf seçildi.
Editör Editör

Geyve Anadolu Lisesi müdürü Fatma Sancaklı: “Okulumuzda çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler yapılıyor. Ancak  11-D sınıfı öğrencileri etkinlik yönünden daha da aktifler. 


11-D sınıfı öğretmeni Deniz Akın rehberliğinde yapılan etkinliklerden bazıları: Kısa film  yarışması, fotoğraf yarışması, kitap okuma yarışması, Usobo, Tubitak Sosyoloji Projesi, Erasmus, İngilizce kelime yarışması birinciliği, felsefe grubu sınıfı oluşturmak, Değerler eğitimi münazara yarışması, Çanakkale programı, okulun çevre düzenlemesine katkıda bulundular…


Bu sınıfın yaptığı etkinlikleri saymakla bitiremeyiz. Bunun için 11-D'yi yılın sınıfı seçtik. Deniz Hanım’a ve değerli öğrencilerime teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


Okul müdürü Fatma Sancaklı, Emine Kuşçu ve Deniz Akın
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs