Umurbey Mahallesi’nde Parke Çalışmaları Devam Ediyor

Geyve Belediyesi Fen İşleri Ekiplerinin Umurbey Mahallesinde kilitli Parke Çalışmaları devam ediyor.
Editör Editör

Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor

30 Mart yerel seçimleri sonrası alt yapı, üst yapı ve vizyon projelerle İlçede yeni dönemin sinyalini hızlı bir çalışma ile başlatan Geyve Belediyesi köylerde de çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

Geyve ilçesi Umurbey Mahallesinde başlayan üst yapı kilitli parke çalışmaları sonrası sokaklar güzelleşti.

Başkana Teşekkür

Özelikle kış aylarında çamurdan geçilmeyen mahalle araları ile sokaklarda kilitli parke çalışmalarının yapıldığı Umurbey Mahallesi’nde vatandaşlar, belediyenin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediyeye teşekkür ettiler.

Hizmetler Geyve Belediyesinden

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: “Büyükşehir Kanunu ile tüm köylerimizin artık Geyve’nin birer mahallesi olduğunu, bundan sonraki süreçte bu mahallelerimizin tüm ihtiyaçlarını Belediyemizin imkânları ile karşılanacağını belirterek, bu çalışma sürecini de ilk olarak Umurbey köyümüzden başlattık dedi.

Seçimler sonrası ilçede alt yapı yatırımlarının hızlı bir şekilde başladığını belirten Başkan Kaya; İlçe Merkezi ile birlikte eski köy yeni mahallerimizde de Belediyemiz kanalı ile çalışmalara başladıklarını, daha yaşanabilir çevre ile güzel bir Geyve’de birlikte yaşayabilmek adına hizmetlere devam edeceğiz.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs