GAİHL’den ‘Âlemlerin Efendisine’ Şiir Dinletisi ve Ödül Gecesi

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi ‘Âlemlerin Efendisine’ Şiir Dinletisi ve Ödül gecesi düzenledi.
Editör Editör

Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Geyve Belediye başkan yardımcısı Zeki Güneri, MEM Mehmet Salih Canbal, ME şube müdürleri Davut Karamehmetoğlu, Mehmet Doğan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Yıldız, İlçe Nüfus Müdürü Osman İslamoğlu, GASML Müdür yard. Ahmet Akkuş, Mimar Mehmet Coşkun, GAİHL Müdürü Ali Arıcıoğlu, daire amirleri, öğrenci ile veliler iştirak etti.
Öğrenciler; programa iştirak edenlere gülsuyu, çikolata ikram edip karanfil dağıttı.

Program; GAİHL Meslek Dersleri öğretmeni İbrahim Gürol’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile açıldı.

Açılış konuşmasını Okul Müdürü Ali Arıcıoğlu yaptı.
Arıcıoğlu yaptığı konuşmada özetle: “Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi olarak düzenlemiş olduğumuz programların sonuncusu, geleneksel olarak 1443. Yılı Doğum Yıldönümü nedeniyle ‘Âlemlerin Efendisine’ Şiir Dinletisi ve Ödül Töreni Programımıza hoş geldiniz, safalar getirdiniz, şeref verdiniz. Programın hazırlanmasında emeği geçen meslektaşlarıma, sevgili öğrencilerime gönül dolusu teşekkürlerimi ve teşriflerinizle bizleri onurlandırdığınız için sizlere ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Bu geceye ayrıca güzellik katan yeni Türkiye’nin yeni okulu, çağdaş ve teknolojik Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi binasının mimarı Mehmet Coşkun aramızdalar şeref verdiler. Hususi alkışlarınızla kendilerini taltif etmenizi istiyorum.”dedi.

Öğrencilerden; Feyza Nur Mert, Binnaz Bulut, Rumeysa Ezer, Rabia Çelik, Aslıhan Aytar, Beyza Toy Muhammed’e Gel, Habibe Çakan-Üveys Gibi, Balanur Öz, Hilal Bulut-Karanlığın Işığı, Betül Arıcıoğlu, ASML’den Esra Çelik-Sensiz Yaşamak, Kazımpaşa Ortaokulu’ndan Sevde Bozdağ ‘Sonsuzluğa Uğurlandı). Dizeleri yorumlandı. 

Bilgi yarışmasında; 1. Olan Geyve Kazımpaşa Ortaokulu öğrencisi Sevde Bozdağ, 2. Olan Geyve Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi öğrencisi Yaren Ertürk ile Kozan Mahallesi Mehmet-Ayşe Akgül Ortaokulu’ndan Evsa Sökmez, 3. Olan Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinden Rumeysa Ezer ve Doğantepe Yatılı bölge Ortaokulu öğrencisi Sevgi Karabıyık ödüllendirildi.

Dereceye giren; Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi öğrencilerine, Geyve Anadolu Lisesi öğrencilerine, Alifuatpaşa Mahallesi Cemal Gürsel Ortaokulu öğrencilerine, Geyve Anadolu sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine, Geyve İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerine hediyeler verildi.

Geceye renk katan programın sunumunu; GAİHL 12/A sınıfı öğrencisi Şeymanur Gümüş ile GAİHL 12/B öğrencisi Aslıhan Kabataş yaptı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs