Ataseven, Toprağa Verildi

Cevdet Ataseven Düzce’de sevenlerinin gözyaşları arasında defnedildi.
Editör Editör

Geyve Emniyet Müdürlüğünde bir dönem görev yapan ve Düzce’de, trafikte yol verme yüzünden çıkan tartışmada, ayağından yaraladığı Aytekin Poyraz tarafından göğsünden vurularak öldürülen polis memuru Cevdet Ataseven son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum polis memuru Cevdet Ataseven’in cenaze törenine katılmak üzere Geyve’den otobüs kaldırıldı. Geyve Emniyet Müdürlüğü personeli başta olmak üzere çok sayıda Geyveli dostu merhum polis memuru Ataseven’i son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Sakarya’da Tören Düzenlendi.

Polis memuru Cevdet Ataseven için Sakarya Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törende, yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Düzce’de, 20 Nisan Pazar günü yol verme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Sakarya Emniyet Müdürlüğünde görevli polis Cevdet Ataseven için Sakarya Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Sakarya Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Taylan Şanlı, Şube Müdürleri, çok sayıda polis ve polis memurunun ailesi ve yakını katıldı. İstanbul Adli Tıp Kurumunda otopsi sonrası tören için Sakarya Emniyet Müdürlüğüne getirilen polis memuru Cevdet Ataseven’in özgeçmişi okundu. Ardından Kur’an-ı Kerim okundu. Polis memuru Ataseven’in yakınları tören sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

YOL VERME KAVGASI CAN ALDI

Olay D-655 Karayolu Beyciler kavşağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Cevdet Ataseven 81 DZ 870 plakalı otomobiliyle ilerlerken 81 DT 111 plakalı otomobiliyle ilerleyen Aytekin Poyraz’dan yol vermesini istedi. Her iki sürücü araçlarını yol kenarında park ederken, kavga etmeye başladılar.

BALTA VE SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Cevdet Ataseven üzerine balta ile yürüyen Aytekin Poyraz’ın ayağına bir el ateş etti. Ayağından yaralanan Aytekin Poyraz üzerindeki tabancasını çıkartarak ateş etmeye başladı. Cevdet Ataseven göğsünden yaralanırken, eşi ve çocuğu büyük korku yaşadı. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri göğsünden yaralanan Cevdet Ataseven’e müdahalede bulunarak Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdı. Cevdet Ataseven yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs