Yörüklerde SP'den İftar

Saadet partisi Geyve İlçe Teşkilatı, geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu sefer Yörükler Mahallesinde gerçekleştirdi.
Ali ARICI Ali ARICI

 Yörükler Mahallesindeki bir esnaf lokantasında yapılan iftar programına halkımızın her kesiminden insanlar katıldı. Davet edilip katılanlara ve başka programlarından dolayı gelemeyenlere teşekkür eden Saadet Partisi Geyve İlçe Başkanı İrfan TUFANOĞLU programdan sonra bir açıklama yaptı. Tufanoğlu :

"Hepimizin Ramazan-ı Şerifi ve yarın idrak edeceğimiz Kadir Gecesi mübarek olsun. Gazzede yaşananlardan dolayı, maalesef bu Ramazan bizler için buruk geçiyor. İsrail Terör devleti Dünyanın gözleri önünde Müslüman kardeşlerimizi katlediyor. 600'ü geçen şehit sayımız her geçen dakika artmakta. Gözü dönmüş Siyonistler çocuk, kadın, yaşlı demeden; Cami, hastane, okul tanımadan pervasızca bomba yağdırıyor. Kınamadan öte, bu gidişe bir dur demenin vakti geldi, geçiyor. Hükumetimizin kınama, açıklama ve temenni edebiyatını bırakıp, Venezüela ve Şili gibi ülkelerin bile İsrail diplomatlarını ülkelerinden kovdukları gibi, ciddi yaptırımlar yapması gerekiyor. Zaten duyarlı halkımız yeterince kınama yapıyor, dua ediyor, yardımlar toplanıyor. Ama İcra makamlarını işgal edenlerin, laf değil, elle tutulur, dişe dokunur yaptırımlar yapması gerekiyor. Emniyetteki tutuklamalar, Cumhurbaşkanlığı seçimleri gibi gündemlerle kamuoyunun Gazzeye ilgisi azaltılmaya çalışılıyor. Yoksa kürsülerden kalabalıkları ağlatacak süslü lafların Gazzeli kardeşlerimize hiç bir faydası olmadığı gibi, zorba olan İsrail yönetiminin azgınlığını arttırıyor. Eğer faydası olsaydı bugüne kadar olurdu, ama şiddet artarak devam ediyor. Rahmeti Erbakan Hocamız " Siyonist yahudiler laftan anlamaz, onlar ancak kaba kuvvetten anlar!" derdi. 

Kadir Gecesinin yüzü suyu hürmetine, Cenabı Allah'tan Gazzeli kardeşlerimize kendi katından yardım etmesini diliyoruz. Şehid olan kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz. Şu anda en fazla yardıma muhtaç olan Gazze halkına acilen yardım edelim. Orada bulunan Cansuyu Derneğimiz aracılığıyla Ptt, Banka şubeleri, cansuyu.org internet sitesinden kredi kartı ile yada "GAZZE" yazıp 6639'a kısa mesajla en azından 5 tl gönderebilirsiniz. Ayrıca kardeşlerimize mermi ve bomba atan İsrail mallarını BOYKOT edelim.

Kardeşlerimizin en kısa zamanda kurtulması dileğiyle hepinize hayırlı geceler diliyorum." dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs