Geyve Belediyesi Spor ve Sporcuya Sahip Çıktı

Kapanan Alifuatpaşa belediyesi tarafından Alifuatpaşa mahallesinde yaptırılan bireysel antrenman spor salonuna Geyve belediyesi ve Geyve halk eğitimi müdürlüğü sahip çıktı.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve halk eğitim müdürü İrfan Karaçayır ve Avrupa, Dünya hakemi teknik direktör Uğur Kobaş ile toplantı yapan başkan Murat Kaya spora her zaman destek olduklarını destek olmaya devam edeceklerini gençleri ve bayanları ortada bırakmayacaklarını söyledi. Toplantıdan çıkan destek kararı ile Geyve belediyesi spor tesislerinin kirasını ödeyerek, Geyve halk eğitim müdürlüğü de görevli antrenörlere destek olacak. Alifuatpaşa mahallesindeki tesisin Geyve halkına spor adına hizmet etmeye devam edecek olması başta Alifuatpaşalılar olmak üzere ilçe halkı tarafından sevinç ile karşılandı.

Karate, Aerobik,/Pilates branşlarında eğitim vermeye devam edecek tesiste Karate branşı teknik direktörlüğünü Uğur Kobaş, antrenörlüğü Memduh Sakarya yapacak. Aerobik/Pilates branşında teknik sorumlu beden eğitimi öğretmeni Berrin Kobaş ve antrenörlüğünü BESYO antrenörlük mezunu Alifuatpaşalı Elif Çoban yapacak. 

Teknik direktör Uğur Kobaş; spor adına gençlere ve bayanlara verdiği hizmetler için belediye başkanı Murat Kaya ve Geyve halk eğitimi müdürü İrfan Karaçayır’a teşekkür etti.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs