Erişebilirlik İzleme ve Denetleme Sistemi Hakkında Eğitim Verildi

Erişebilirlik İzleme ve Denetleme Sistemi hakkında Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda; Bilal Abiş tarafından seminer verildi.
Editör Editör

Kamu kurum ve kuruluşlarına ait mevcut resmî yapılar, mevcut tüm yol, kaldırım, yaya geçidi, açık ve yeşil alanlar, spor alanları ve benzeri sosyal ve kültürel alt yapı alanları ile gerçek ve tüzel kişiler tarafından yapılmış ve umuma açık hizmet veren her türlü yapılarda erişilebilirlik standartlarının uygun hale getirilebilmesi için Ulusal erişilebilirlik izleme sistemi,  20.07.2013 tarih ve 28713 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Yönetmeliği hükmü gereğince yürürlüğü girmiştir.

İl Koordinasyonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen erişilebilirlik İzleme ve Denetleme sistemi kullanımı hakkında Eğitim Kurumları, Sağlık Kurumları, Resmi Kurumlar, Dini Tesisler, Kültürel Tesisler, Yargı ve Spor Tesislerinin bina sorumlusu personeline yönelik modül hakkında Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Erişebilirlik İzleme ve Denetleme Sistem Yöneticisi Bilal ABİŞ tarafından Geyve İlçesinde 147 kamu görevlisine eğitim verilmiştir.  

İlde ve diğer ilçelerde söz konusu eğitim planlaması yapılmış olup, 2014 yılı sonuna kadar tamamlanmış olacaktır. 


Mustafa Hamdullah ERGİN


GEYVE HABER

Bilal ABİŞ

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs